Rast bakterija u ustima

0
Rate this post

Ove bakterije hrane se navodno slatkom hranom, slatkišima kao i hranom bogatom škrobom. Tvrdi se da ta živa bića zapravo proizvode kiseline koje napadaju lak za zube i rezultiraju rupama. Razmnožavanje bakterija u području usta rješava druge probleme, uključujući, na primjer, nakupljanje plaka ili zubnog kamenca i bolesti tkiva desni.

Ovo je neadekvatno za puno više upravljanja simptomima.

Sljedbenici ove teorije vide mnoge prilike vrijeme za pranje rješenje problema na djelu kako približno bijelih bijelih – QUEER. Savjetujemo vam da redovito čistite biserne bjeloočnice kod zubara, koristite konac za zube i vodicu za ispiranje usta, kao i sve ostalo što pomaže u smanjenju mikroorganizama i izgradnji biserno bijele cakline. Pretpostavljate da traka zuba govori, kako bi ih zaštitila od razorne kiseline.

Proturječja koja se moraju raščistiti.

Što se tiče plana ljekovite prehrane, oni smatraju da slatkiši i slatka hrana podržavaju mikroorganizme i tako stvaraju probleme. Čvrsto vjeruju da fluorid jača lak za zube i stvara dodatnu otpornost na mikroorganizme koji proizvode kiselinu.

Rast bakterija u ustima

Zanimljiva presuda koja bi se mogla uočiti proizašla iz ovog uvjerenja je da možete jesti koliko god želite šećera, bez da on napada zubnu caklinu, osim ako svakako ne biste počešljali zube odmah nakon jela i također uredili praznine uz pomoć konca. , poremetiti mikrobni ekosustav. Što je pokrenulo ljude protiv karijesa, prije nego što su postojale paste za zube, četkice za zube i Zahnärtze?

Osim toga, oni koji su pokušali oprati zube očito se nisu temeljito prilagodili, ublažili, povećali samice ispunjene amalgamom i konzumiranje vode s fluoridom obje tehnike imaju značajne posljedice. Uglavnom su svi u Sjedinjenim Državama zapravo ranije bili pod utjecajem karijesa, kao i oni žele osnovati našu tvrtku misle da je ova bolest zapravo plitka briga i također o klicama u ustima kao rezultat, koje su napale tanku caklinu, koji čuva naše zube. Pitanje ide mnogo dalje.

Razina ljepila koja sve skupa drži ovu priču daleko je tanja u odnosu na lak. Pretpostavimo da je komplikacija zapravo mnogo dublja i stečena izravno zapadnjačkim stilom života? Što, ako je problem zubnog karijesa zapravo ukorijenjen u opciji iz našeg plana prehrane, kao iu načinu na koji se brine naša tvrtka Planet?

Trebalo bi navesti otrove iz amalgama i fluorida.

Naši stručnjaci su fiksirani na posljedice amalgamskih ispuna kao i fluoridirane zubne paste, da smo izgubili autentičan, suštinski problem skriven: karijes dolazi od upotrebe industrijski rafiniranih, ausgelaugter obroka. Čini se da su naši stručnjaci zapravo zaboravili da su naši preci, koji su živjeli neposredno prije doba industrijalizacije, imali dobre biserne bjeloočnice za cijeli život, kao i bez zubara, zubne paste, četkice za zube, amalgamskih plombi ili fluorirane vode.

Preci zajedno sa zdravim i uravnoteženim biserno bijelim.

Ako pogledate slike, koje prikazuju autohtone Amerikance neposredno prije nego što su počeli konzumirati obroke bijelog čovjeka, u tom trenutku ćete otkriti da su imali nevjerojatno dobro izbalansirane biserno bijele. Bageri koji su analizirali mozak ove prirode pojedinaca, otkrili su da zubi odgovaraju. Tijekom mnogih generacija i 1000 godina, nije bilo briga za zube. Samo u našim današnjim šupljinama izrastao je veliki problem.
Industrijalizacija je uništila hranjive tvari u prehrambenim artiklima.

Među raznim velikim razlikama između “primitivnih” kultura kao i našeg suvremenog društva nalazi se popis točaka koje naš tim opisuje kao prehrambene artikle. Obroci naših dalekih predaka dolazili su izravno s Planete, dok prehrambeni artikli industrijaliziranog društva dolaze iz proizvodnog pogona.

Današnje metode uzgoja vode računa o tome da samo ono što naši stručnjaci konzumiraju više ne uključuje gotovo nikakve hranjive tvari uz prakse rukovanja. Tu se nalazi pravi izvor karijesa. Naš suvremeni način života izgleda da bez pokretne trake za proizvodnju prehrambenih artikala sigurno nije više za slijediti; značajka našeg postojećeg uređaja ipak se oslanja na marže prihoda velikih tvrtki za obroke.

Vaš wellness zapravo je neovisno o uzgoju. Agrarna ekonomija je zdravlje svijeta, a ni njeni vlasnici nikako nisu na prvom mjestu – vama se zapravo ne posvećuje velika pažnja. Sjetite se samo svih opasnih kemikalija, sintetičke biljne hrane i također genetski promijenjenog sjemena.

BLOG