Silane guard- tablete – instrukcije – Amazon – cijena – mjesto – ebay

0
Rate this post

Stječe se dojam da bi prirodni vozači trebali puniti gorivo samo ujutro. Zašto? Tijekom noći postoje zapravo znatne količine manjih tempova, a plin se zgušnjava. Kao rezultat toga, neki pretpostavljaju da ujutro za istu cijenu mogu napuniti puno više plina.

S obzirom na to da su spr tablete cijena instrukcije Silane guard Amazon ebay mjesto  emnici plina na benzinskim postajama smješteni pod zemljom, kao i da postoje znatne količine relativno pouzdane temperature, to bi moglo potvrditi da je to nepravilno.

Mnogi proizvođači u Sjedinjenim Državama kažu “imamo količinu ugljikovodika, stoga je instalacija iz naše jedinice zapravo legalna”. Iako je to prava tvrdnja, to svakako ne znači na bilo koji način da CARB (California State Asset Board)

Kalifornijska tvrtka koja se bavi kvalitetom neba, na državnom iznosu]. FPS] potvrđuje izvedbu iz gadgeta.

Raznolikost koju dodijeli CARB podrazumijeva upravo to da se na temelju CARB jedinice ne pogoršava raspored iz ispušnih plinova, ali i ništa drugo. Primjerice, izbor CARBOHYDRATE-a na ideji za uštedu plina Twister ima tijek: “ovaj izbor zapravo nije potvrda o certificiranju, preporuka ili čak licenca koju daje CARBOHYDRATE zdravstvenim uvjetima ponuđenim dobavljaču … u vezi koristi koje su povezane s smanjenje ispuštanja ili bilo kojeg drugog “.

 • Budući da većina uređaja “štedi ideje”, gorivo zasigurno nema nikakav utjecaj na motor, ili pozitivno ili loše, što ne iznenađuje da njihovi programeri dobivaju broj CARBOHYDRATE
 • (koji je zapravo često posljedica inženjeringa). analizu, kao i svakako ne ispitati određenu jedinicu).
 • Da biste provjerili je li gadget s pojedinostima delegiran prema CARB broju, istražite njihovu bazu podataka.

Sljedeći je zapravo drugi dio tumačenja najbolji članak Tony’s Guide to Gas očuvanje Gizmos, proizlaze iz fuelsaving.info. Tony, pisac članka i cijela web stranica, zapravo je programer, diplomac. College of Cambridge. Šest godina je radio u sekciji od poboljšanih.

Rover motora, koji su ostali na pedeset posto u bliskoj suradnji s usporedivim dijelom u BMW-u. Pridružio se radu s mnogo različitih ideja za uštedu goriva, m.in. benzin, ravna obrada, recirkulacija ispušnog goriva i Valvetronic jedinica. Već 5 godina djeluje u Boschu Cosworth Modern Technology, a od 2004. još uvijek pomaže Boschu, ovom trenutku u rastu od modernog motornog goriva za još jedan proizvođač automobila.

Silane guard- tablete – instrukcije – Amazon

Ovi uređaji obično na neki način utječu na proces paljenja. instrukcije Silane guard Amazon  Čak i pod pretpostavkom da je to moguće, morate imati na umu da je motor trenutno maksimalno povećan za “tipičan”.

Silane guard- tablete - instrukcije - Amazon Za bilo koji učinak ovog “modificiranog”, morali biste preoblikovati sredstva koj instrukcije Silane guard Amazon  a isporučujete plin, paljenje, ili možda prilagoditi oblik iz glave.

Izgaranje iz dizelskog goriva je daleko pouzdanije u usporedbi s rasipanjem goriva, ali se ne može očekivati ​​da se nakon stavljanja dizelskog goriva u spremnik za gorivo od potrošnje energije automobila tablete Silane guard Amazon  i kamiona pojavi dvadeset posto (ne razmišljajte o tome) , jer je popravljanje ovog nadzora krajnje skupo!)

 • Pozdravljam vas i da pregledate prvi aspekt pisanja o uštedi goriva.
 • Naprave “ušteda prostora” energije.

Pojedinci me obično pitaju, zašto kritiziram te uređaje, a da ih ne pregledam sami. Razlog je zapravo činjenica da ja mogu provjeriti takvu jedinicu u autu, ali test obavlja sigurno ne dowi ó dl s tablete Silane guard instrukcije  trane potpuno ništa. Bilo kakva financijska ušteda plina bi svakako bila irelevantna kao varijable učinka koje posjeduju bolesti (koje sam prešao u drugom položaju).

Dimenzije rasporeda iz ispušnih plinova koje mogu napraviti (uglavnom veličina ugljičnog monoksida kao i ispušnih plinova HC-a kod napuštenih, mjernih kao tijekom rutinskog specijalističkog pregleda)

također nemaju nikakve veze sa sastavom iz ispušnog benzina tijekom tipične vožnje, a time i utjecaj automobila na atmosferu. Za učinkovito ocjenjivanje rada s takvog uređaja trebala bi se

znatna količina testiranja na ispitnoj klupi (s uređajem postavljenim i bez toga), što bi zapravo bilo skupo, kao i dugotrajno. Zbog toga mislim da komentari potrošača koji se obično koriste za ovu vrstu uređaja za oglašavanje imaju malu vrijednost.

Silane guard- cijena – mjesto – ebay

Najbolja popularna izjav mjesto Silane guard ebay  a je da instalacija ove jedinice na način koji stvara paljenje postaje “bolja” ili čak “sveobuhvatnija”. Zasigurno nikada, ipak, nije ponudio bilo kakve detalje od onoga što će zapravo implicirati. Inženjeri su ispravno pokazali činjenicu da je spaljivanje trenutno gotovo u potpunosti 98%.

Niedopalone energija u dimnim plinovima (ili čak prije katalitičkog pretvarača) može biti samo 1-2% plina koji ulazi u motor.

 • Ako se uzme u obzir čak i napaj cijena Silane guard ebay  anje niesion A u nestabilnim ugljičnog monoksida, naši stručnjaci uključivati količinu ne više od 3%.
 • Čak i kada se plin koji “štedi prostor” u cijelosti može nositi s ispušnim plinovima, a također i energijom niedopalone, dajući paljenje u 100% cjelokupnog i cjelovitog, to bi zapravo bilo samo 3% uštede goriva.

Silane guard- cijena - mjesto - ebay Tvrdnja o osiguranju, tako da to može biti na ovaj način, 10%, DVADESET% ili možda više, to je potpuno neopravdano – osim smanjenja smanjenja potrošnje goriva veće su na hladnom motoru kao i na visokim tonama, ali budući da motor u takvim poremećajim cijena Silane guard mjesto  a djeluje vrlo u osnovi, oni nemaju veliki utjecaj na ukupnu energiju tada iz operacije

Silane guard- kako funkcionira – gdje kupiti – sastojci

Ako, dakle, morate sami zatražiti upit, zašto te inovacije nisu tvornički ugrađene u automobile i kamione. Odgovor je zapravo osnovni – s obzirom da je polje vjeruje da oni ne posjeduju obiecywanych financijske ušted kako funkcionira Silane guard gdje kupiti  e. Inače, oni bi sigurno bili postavljeni u potpuno novim automobilima.

Zapravo nema pitanja. Polje je već prona kako funkcionira Silane guard sastojci  šlo na desetke tih gadgeta, ali zasigurno to ne može provesti na trošenju mnogo funti u procjeni svakog od njih.

Međutim, ako ste smislili sjajan gadget i shvatili da će to funkcionirati, ili ne zainwestowa łbyś svoj vlastiti novac da to dokažete, a kasnije i na tržištu milijune tih jedinica?

Isto tako postoji i dodatni, potpuno servisni razlog zbog kojeg ti uređaji sigurno ne mogu raditi.

Silane guard- kako funkcionira - gdje kupiti - sastojci Potrošnja goriva automobila i kamiona vrlo je popularna tema u europskom automobilskom poslovanju, s obzirom na to da je to izravno povezano s ispuštanjem CO2, koje je stakleničko gorivo. Pojedinci i zakonodavci također zahtijevaju sve učinkovitija vozila.

Sektor posjeduje doslovno potrošene milijarde funti za napredovanje iz učinkovitijih motora, kao primjer, gdje kupiti Silane guard sastojci  moderne dizelske motore (što naši stručnjaci zasigurno neće, ako plaćaju naftnim tvrtkama, zar ne?).

Nažalost, ovi puno pouzdaniji motori su također skuplji u proizvodnji – primjerice, dizel će izdati oko 15-20% manje CO2, ali će svakako povećati cijenu automobila s obzirom na 500-1000 ₤ . Ove “jedinice za uštedu goriva” imale bi isti učinak za jedva 1/10 od tog troška – tržište vozila prodaje ne samo vašu osobnu baku, nego je i to odustalo od originala!

Silane guard- forum – gel – sastav

Neki spominju da su dobavljači automobila i kamiona toliko željeli smanjiti troškove svoje proizvodnje, d forum Silane guard sastav  a čak i oni par dodatnih kilograma na takvom uređaju mogu biti previše trošni.

Silane guard- forum - gel - sastav I možda u iznosu od definitivno najjeftinijih automobila, bilo u vlasništvu jeftinog plina (Sjedinjene Države), može biti mala činjenica.

Međutim, u Europi (osobito u Velikoj Britaniji, gdje su porezi na korištenje automobila i kamiona u poslovanju zapravo forum Silane guard gel  temeljeni na CARBON DIOXIDE-u), mnogi će potrošači zasigurno uložiti nekoliko stotina kilograma mnogo više za auto koji će sigurno biti zapravo štedljiviji.

 • Jednostavno pogledajte prodaju dizelskih vozila, mnogo skuplje od čak 1000 dodatnih kilograma iz ekvivalenata plina, kako biste vidjeli da je to istina.
 • Zapravo je stoga vrlo jasna motivacija za dobavljače automobila da u najmanju ruku komponentu dane od dizajna usmjerena s još više pouzdan motor, tako da je moguće tržište gel Silane guard sastav
 • za uštedu goriva uistinu vrijedi i 10s milijuna funti svake godine. To je vjerojatno adekvatna nagrada za dobavljače takvih gadgeta, kako bi trajno uložili više tisuća dodatnih kilograma, zar ne?

Silane guard- nuspojave – recenzije – ljekarna

Radila sam s primarnim dobavljačima automobila i distributerima komponenti, a nitko u sektoru, zajedno s kim sam razgovarao, sigurno se nikada ne odnosi na ove jedinice koje “štede ideje”, osim prijevare.

Sigurno se nikada ne oglašavaju u časopisima koji su namijenjeni inženjerima na terenu, a njihovi producenti nikada se nikada ne hvale postignućima na tržišnim događajima,  nuspojave Silane guard ljekarna  kao ni nitko iz primarnih publikacija o toj temi (a ja sam zapravo pregledao njihov broj) čak ne ne raspravljati o njima.

Silane guard- nuspojave - recenzije - ljekarna Nesumnjivo sigurno ne bez presedana među dizajneri doći u dodir s “ako sam mogao samo staviti u (X) na naš motor, nažalost (Y) je vlasnik licence”. Čak i na tipičnoj tržišnoj vrijednosti tih gadgeta, to se čini da nuspojave Silane guard recenzije  leko boljim udjelom od uštede na cijeni, u usporedbi s bilo kojom drugom strategijom koja omogućuje smanjenje od izgaranja.

Neslaganja u vezi s nevjerojatnom mogućnošću od njihove instalacije do novih automobila ne drže se zajedno, s obzirom na to da recenzije Silane guard ljekarna  su današnji automobili u skladu s vrlo složenim uređajima, koji su se prije nekoliko godina smatrali praktično nezamislivim. Industrija vozila može se pohvaliti velikim iskustvom u rješavanju takvih komplikacija

Sažetak

Mogli biste razmisliti, zašto u ovom slučaju oni koji su ih razvili. alati sigurno nemaju problema s investicijskim kriterijima ili čak s organima za tržišne standarde [m.in osviještene udruge o poštenoj trgovini, kao i razumnom oglašavanju u Velikoj Britaniji.

Nekoliko njih ima problema s tim tvrtkama, ali zapravo je izazov pokazati da takav uređaj ne funkcionira. Takva jedinica se uskoro pojavljuje na tržištu pod malo izmijenjenom oznakom, obećavajući nešto drugačiju korist. Za gadgete koji se prodaju u Velikoj

 • Britaniji, možda namjeravate pogledati stranicu, za svaki slučaj. Zadovoljite napomenu da je
 • ASA sponzoriran od strane tvrtke za oglašavanje i marketing, tako da sigurno ne radi, za razliku od vlastitih strasti bez dobrog razloga

No jedna činjenica koju morate imat tablete cijena instrukcije Silane guard Amazon ebay mjesto  i na umu jest činjenica da se developeri i stručnjaci koji dolaze iz cijelog svijeta već desetljećima bave motorom s unutarnjim izgaranjem.

Prirodna znanost o takvim motorima je zapravo prilično dobro priznata i morate istražiti svoje vlastito pitanje: provesti neko čudesno napredno stvaranje, samo okrenuti nešto izvan motora, doista sam imao priliku pobjeći od tržišta u ovom trenutku. ?

Elektronika

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime