Kako započeti (i da) dijeta

0

 

Mi smo svi željeli izgubiti težinu brzo i postići željenu težinu u treptaju oka, ali malo ljudi zapravo zna kako pokrenuti i napraviti dijetu. Ovo izgleda trivijalno, ali nije tako mudro slijediti shemu mršavljenje u roku od nekoliko tjedana.
Često improvizirati pokušaja, bez bilo koji način ili program hrane studirao i uravnoteženi, jer ljeto je blizu, zato što želite učiniti lijep crtež na vjenčanje velik sestre, kako da se vrati odjeću prošle sezone.
Sve su to izvrsni razlozi koji dovode do pronalaženje brzih dijeta za mršavljenje, koji omogućuju vam da izgubite težinu u najkraćem mogućem roku, ili početi slijediti , koje se zatim dijele na pola puta.

Ti si previše je to napravio, zar ne? Naravno, ali onda nemojte se iznenaditi ako nakon svih napora koje ste napravili, nakon nekoliko tjedana da se vratim na staru težinu.

Ti si previše je to napravio, zar ne

Jer se mora nositi s apsolutnom istinom: mršaviti što je moguće brže, ali i brže ćete izgubiti težinu, lakše ćete ga vratite. I s kamatama!

To se zove yo-yo Učinak, a ako to nije prva dijeta s kojom se susrećete, znate to je odlično, jer to je ono što vas prevaren od strane do danas.

Ako je ovo vaš prvi put, ga: gubitak težine s pravom ritmu učinkovitije, nego gubitak brzo, i to će biti puno, puno lakše održavati ga!

Za potvrdu ovo je toliko važan pojam, ja sam napisao ovaj post: objasniti kako početi i da se u prehrani, kako se nositi s njom, kako se organizirati i kao izmicanje skrivene zamke, kako bi se postigla rezultat koji ste sebi postavili, i, prije svega, zadrži ga.

Jer čak i za mršavljenje potrebno metoda.

U ovom postu ćete naći 10 koraka koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve( + dvije korisne poklon):

  1. Zašto je bolje izgubiti težinu u pravo vrijeme, nego brzo izgubiti težinu
  2. Negativne posljedice brzih dijeta
  3. Koju prehranu odabrati
  4. Učinite vaš unos u pravo vrijeme
  5. Kako se nositi s prehranom
  6. Kako planirati prehranu
  7. A sada organizirajte
  8. Vježba je nepoznat
  9. Namirnice koje treba izbjegavati (primjerice, kuga)
  10. Zaključci

Pročitajte ovaj post do kraja, naći ćete dva važna instrumenta: jedan poklon za preuzimanje, s druge uvek na raspolaganju.

Zašto je bolje izgubiti težinu u pravo vrijeme, nego brzo izgubiti težinu

Kada želite izgubiti težinu brzo, prva stvar koju trebate učiniti je osloboditi sebe od hrane. Čak i ako se to može činiti da je genij stoljeća, uvjeravam vas da to nije tako. Naprotiv…

Mi to nazivamo efektom “otok slavnih” : jeste li ikada primijetili da kada natjecatelj jako smršavio, izbrisana je s otoka i pojavljuje se u studio, samo tjedan dana kasnije on je obnovio težine, koji je imao prije odlaska?! I ako to nije točno istu težinu, on će se vratiti kroz nekoliko dana. Zašto je bolje izgubiti težinu u pravo vrijeme, nego brzo izgubiti težinu

Oduzimanje nas hrane nikada nije dobra ideja: ljudsko tijelo je savršen stroj, i rješavanje njegova primarnog goriva uzrokuje sve brige samozaštite i samoodržanja. Iznenadne nestašice hrane odmah se doživljava kao signal opasnosti, i čim se spustite straže i da se vratim na normalnu hranu, vaše tijelo ассимилирует sve što je izgubio, to je samo pitanje vremena. Tako Radi učinak Isola Dei Famosi: možete izgubiti 7 kilograma za mjesec dana? Čestitamo! Sastati se s tobom za stolom!

Dakle, pametna ideja pretvara u bumerang. Za izgubiti težinu stvarno i trajno treba to polako, dajući tijelu vremena da se navikne na nove ritmove i naviknuti.

Mršavljenje

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime