Zdrav život vas štiti

0
Rate this post

Rezultat: Lijekovi predstavljaju veći rizik od smrti nego da upravljaju automobilom. Iako je vožnja bez nesreće u potpunosti uravnotežena, lijekovi – drže iako to ne dovodi do smrtne slučajeve – Provjerite više – ovdje – opasnost od brojnih negativnih štetnih učinaka.

Što je moguće dalje od lijekova, stoga je opsežna moderna medicinska skrb. Koji istodobno razmatraju dobro uravnoteženi plan prehrane, a također i stil života, isporučuje se zajedno s visokokvalitetnim dodacima prehrani, a također konzumira obilje povrća ili smoothie mješavina, može se s pažnjom poboljšati njegova kondicija, a također i wellness-sve bez oštećenja nuspojava i bez bez štete nuspojavama i bez bez oštećenja nuspojava i bez štete nuspojavama i bez oštećenja nuspojava i bez oštećenja nuspojava i bez štete nuspojava Rizik od smrtnosti, vrlo sličan tijekom putovanja.

Istraživanja HIV-Aids izmišljena?

Ne manje od 37 zakonitih, zdravstvena zaštita i stručnjaka za istraživanje angažirali su raspoloživi karakter znanstvenim istraživanjima dnevnika koje je časopis službeno distancirao od izvorne četiri studije, koje su prepoznale HIV kao temeljni uzrok pomoći. Pisci iz pisma koji se temelje na danas značajan dokaz da ove studije sigurno nisu samo loše primijenjene, ali njihovi su ishodi prema krivcima prema krivcima.

Zdrav život vas štiti

Istraživanje je na kraju promijenjeno

1984. Doktor Robert Gallo objavio je 4 zapisa u znanstvenim istraživanjima, gdje je proglasio da ima segregirani HIV (virus ljudske imunodeficijencije), kao i zamotao da je ta infekcija zapravo “navodni uzrok AIDS-a”. Objekt iz zdravlja i wellnessa zapravo je naveden u 2006. godini. Novinar utvrđivanja činjenica otkriva. Unatoč tome, analitička novinarka Janine Roberts zapravo je otkrila da je doktor Gallo zapravo pomogao u izvršavanju konačnih modifikacija u kritičkoj studiji, a također i vlastitim ishodima.

“Zapravo sam bio šokiran kad prođem kroz autentičnu varijaciju glavne istraživačke studije navodi se kao provjera ovoga, danas još jednom da HIV pokreće AIDS”,.
Tvrdi da je Roberts, autor knjige “Briga o neodređenom”. “Gallos rukom napisano, nakon toga dodana poboljšanja su za 180 stupnjeva prebacila zatvaranje znanstvenika u svom laboratoriju. To sigurno ne samo njegovo izvanredno zanemarivanje medicinskih strategija, ali dodatno izuzetno šokantno kršenje javnog računanja.”

HIV u primjerima koji se ne mogu otkriti

Zajedno s duplikatom iz prepisanih promjena, raspoloživo pismo 37 stručnjaka sadrži i pismo koje dolazi iz samog Galloa, kroz koje prihvaća još jednog znanstvenog instituta koji HIV ne dolaze iz pojedinačne krvi, kao i samo uzorke stanica, mogli bi biti ISO -Popisano uz karakter stručnjaka za elektronsku mikroskopiju, koji održava, da je u Gallos uzorku proizvoda 1984. godine HIV zapravo pronađen.

Doktor Job prethodno je kritiziran; U 1990 -ima, na primjer, istraga savezne vlade Sjedinjenih Država koja se odnosi na presudu da je glavna studija Gallosa “imala dosta pogrešnih i netočnih rezultata” i da je “nepažljivost, a također i neprimjereno uvijek čuvanje dokumentacija u proučavanju […] a Nepažnja laboratorijska uprava ukazuje, koja u potpunosti utječe na mogućnost slijeđenja bitnih mjera proučavanja “.
“Na temelju potpuno novih pretraživanja, koja oslabi medicinsku stabilnost kao i prije cilja četiri studije Gallo, cijele osnove od ideje da je HIV zapravo uzrok AIDS-a, trenutno se zapravo može iskoristiti u pitanju “.

Nuspojave tablete kontracepcije

Tablete za kontrolu rađanja mogle bi stvoriti mnoge nuspojave – počevši od nedostatka putovanja, oko raka. Takvi podaci gotovo ništa ili neodlučni odjekuju u glavnom tisku.
Nuspojava: Nema potrebe za seksom. Snaga kao sigurne nuspojave ovog posebnog prilagođavanja uključuju migrene, kliničku de-ekspresiju, intermenstrualne, iscjedak, rast gljivica, povećanje težine, zadržavanje vode ili čak žudnja koja se poboljšava rezultat progestina, mučnine ili povraćanja, naprezanje u poprsjama, nedostaju od od Uredba i konačno odbijaju gubitak od libida (= zadovoljstvo od spola).

Nepovoljni učinci: šok i kardiovaskularne bolesti

Ozbiljni napadi glavobolje migrene, apopleksiju, ugrušak krvi plućnog kanala, žutica i odjednom su zapravo gotovo tipični, za to, ali sve teže negativne učinke (što se brzo događa, liječnik mora biti u kontaktu s hipertenzijom.

Također trajno kupci tableta s visokim krvnim tlakom događa se dva puta tipično kao LA-DIES, koji sigurno ne koriste tabletu.

Kao što se odnosi na trombozu, tako se čine u korisnicima dodataka kao što su vena, udarci uma, zastoj srca, a također i NetzhautThrombOven. Potonji se materijalizira u iznenadno zamagljenom izgledu, ono što je dva puta na tablet schluckerinnen u usporedbi s ženkom Pillenlosa zapravo obično scenarij.

BLOG