FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Kylie kao lezbijka na filmu

objavljeno:

18. 07. 2010.

autor:Nakon gotovo desetljeća, Kylie Minogue se vraća na veliki ekran, a ovoga puta igra lezbijku. U novom filmu “Jack and Diane” koji tek stiže u kina, australska pjevačica igra Taru, “jako tetoviranu” lezbijku (opis je sa službenog sitea filma).

Produkcijska tvrtka Filmsalt.com na Imdb.comu je objavila sljedeći sinopsis: “Jack i Diane, dvije tinejdžerke lezbijke susreću se u New Yorku i provedu noć zajedno. Dianina šarmantna nevinost počinje otvarati Jackino ogrubjelo srce. Ali kada Jack otkrije da Diane napušta državu za tjedan dana, pokušava je odgurnuti od sebe. Diane se mora boriti da bi održala ljubav, istodobno krijući da joj njena novoprobuđena seksualna strast daje vizije s vukodlacima..”

New York Post tvrdi da Kylie ima jednu scenu u kojoj ljubi curu, a to potvrđuju izvori s filma, naglašavajući da je Kylina gluma iznenađujuće dobra.

Kylie se posljednji puta na filmu pojavila u Baz Luhrmanovu “Moulin Rougeu!”, gdje je glumila apsintsku varijaciju ružičastih slonova – zelenu vilu. Usput, Kylie je karijeru počela kao glumica: glumila je u australskoj TV sapunici “Susjedi”.

Foto: Advocate.com


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike