FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Grindr uskoro za straightere i lezbijke

objavljeno:

14. 12. 2010.


iPhone aplikacija Grindr, o kojoj smo već pisali, po svemu sudeći u budućnosti neće imati samo hook-up funkciju za gejeve. Njen autor, Joel Simkhai trenutno radi na proširivanju mogućnosti koji će više uključivati gay zajednicu, događanja, dejting te čak postati inkluzivna za ženski spol. Tako će u budućnosti Grindr sadržavati i brojne informacije koje će omogućavati korisnicima brže povezivanje, posjedovati će informacije o tome što se događa u okolici gdje se korisnik nalazi te slati preporuke o zanimljivim mjestima i događanjima.

Premda su informacije o Grindr verziji za lezbijke još uvijek šture, Simkhai potvrđuje da postoji interes za aplikacijom i izvan krugova gejeva. „Vjerujemo da je to stoga što je Grindr pokazao nove metode socijalizacije. Želimo postati primamljivi i straight populaciji, a kako njima ne nedostaje internet opcija za pronalaženje partnera, biti će mnogo teže razviti alate koji će im biti primamljivi a opet ispred drugih sličnih aplikacija“, dodaje.

Kreatori Grindra zainteresirani su stvaranje dobre mreže među zajednicama u svijetu. „San nam je da je u džepu svakog gay muškarca Grindr“, pretenciozan je Simkhai koji sa svojim timom ne razmatra pretjerano opcije promoviranja sigurnog seksa putem ove aplikacije. „Grindr je namijenjen odraslim osobama, a oni ne vole kada im se obraća kao djeci“, kaže. „Aplikacija će biti edukativnog karaktera, ali u granicama“.

Foto: queerty.com


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike