FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

OMG! Žalio se da mu lezbijski model šalje gole slike

objavljeno:

7. 08. 2011.
OMG! Žalio se da mu lezbijski model šalje gole slike

autor:OMG!

OMG! Žalio se da mu lezbijski model šalje gole slike

Britanski mađioničar (73) žalio se da ga je žena (28) uznemiravala stalkingom. To joj nije bilo dovoljno nego mu je slala i fotografije. Velike količine njih. I to još k tomu i golišave.

Žrtva napada na inbox slikama razodjevenog fotomodela našao je za shodno napomenuti i da je dotična lezbijka. Njegov agent je također izjavio da žena ima aferu s medicinskom sestrom.

Sve se odigravalo putem Twittera, na kojem je Daniels nakon nekog vremena postao: „Čini se da je moja stalkerica izjavila za Sun da mi je ljubavnica…WOW…ja imam 73 godine“ – javio je Daily Mail.

Njegovi tweetovi su nastavili biti “duhoviti”: „Bih li trebao biti ponosan? Ona ima 28 godina i lezbijski je akt- model, pa možda i ne…“, a satima nakon toga: „Upozorenje svim flertavim twitterašicama…nemate šanse!“

Svima onima kojima je palo na pamet da joj se jave ne bi li njihovi inboxi postali novom adresom za njene slike, teško će pasti činjenica da je obrisala profil. Daniels je navodno zaprimio više desetaka fotografija na kojima je žena pozirala u  razodjevenom izdanju.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike