FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Ušminkana Štrumfeta? Naravno! Ali Štrumf – nikada.

objavljeno:

8. 07. 2011.
Ušminkana Štrumfeta? Naravno! Ali Štrumf – nikada.

Kažu neki – mora da je bilo teško Štrumfeti. Ne samo da je jedina djevojka u Štrumfogradu, nego nemaš s kim se đorat za odjeću. Već desetljećima je osuđena na jednu bijelu haljinicu i bijele štikle – a u Harper’s Bazaaru su se zabrinuli hoće li tako odjevena plava djeva biti dovoljno posh  za novi dugometražni crtić o Štrumpfovima u New Yorku.

Uglavnom, opet jednom svjedočimo procjeni da se neka žena ne odijeva dovoljno dobro, te joj eskadron stilista „mora“ pomoći u tome.

Iz izloga broj 3 biram…

A modni je magazin za vjerojatno jedinu prirodno plavu plavušu na svijetu odabrao samo najbolje – po svom mišljenju, naravno. Imena iza njezinog stylinga uistinu jesu face iz modnog svijeta – od Louisa Vuittona do Marca Jacobsa i još brojnih drugih. Kako izgledaju outfitovi, vidite već na fotografijama, a ako i sami želite izgledati tako, provjerite koji se dizajnerski potpisi tetovirani na Štrumfeta-outfit ovdje: KliK!-na-link.

A s druge strane…

S druge strane imamo i zabrinute obožavatelje Štrumfa koji po rodnom izražavanju  ruši granice rodne – hm, pa možda i ne baš dihotomije svog naselja. Riječ je naravno o Licku koji uvijek s ogledalcem u ruci i cvijetom u kosi iritira uniformirane Štrumfove.

Rekoše na Queertiju da ga nisu zapazili nigdje na trailerima, i da su iskreno zabrinuti za sudbinu malog plavog narcisa – i zbilja, gdje je taj rozi cvjetić?!!

Aha, da – da se ne bi užasnuli odmah napomena. Crtić je u 3D-u.

 


1 komentar »

  • beta kaze:

    sta te briga kako se zovem i koja je moja e-mail adresa

Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija
OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Marino Čajdo
Cocktail


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop


Dominik Colins
Qoohanje za romantike