FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

‘Kraljica’ izvodila Kraljicu

objavljeno:

17. 05. 2010.


‘Dame’ Elton John i kraljica popa definitivno su zakopali ratne sjekire. Cijelu svađu je započeo Elton John 2004. kada je tijekom primanja nagrade časopisa Q izjavio ‘Madonna, najbolji jebeni live act? Odjebite. Otkad je pjevanje na playback live act?’. Madonna mu naravno nije ostala dužna, iako je to izvela puno sofisticiranije i bez psovanja, suptilno aludirajući na njegovu ćelavost tijekom intervjua sa Michaelom Parkinsonom, uz poruku da se ‘nada da će u braku postati sretnija osoba’.  David Furnish, tada još samo zaručnik Eltona Johna, pozivao je kraljicu popa u tri navrata na njihove predsvabene domjenke, ali se ona nije niti jednom pojavila, iako im je poslala svadbeni poklon. Svađa se s vremenom smirila, Elton se ispričao Madonni i opet su BFF.

Da je sve u najboljem redu dokazao je Elton, kada je tijekom nastupa na dobrotvornoj večeri Rainforest fondacije prošli četvrtak izveo koloplet Madonninih uspješnica ‘Material girl’/'Like a virgin’. Kao bonus, na prve taktove ‘Like a virgin’, na pozornici su mu se pridružili baletani obučeni samo u uske hlačice i izazvali popriličan vrisak u publici. Radi se o članovima plesne skupine ‘Bad boys of dance’ koja je poznata po klasičnim koreografijama na najveće svjetske pop i rock hitove (oni koji ih žele vidjeti uživo imaju priliku za to krajem srpnja i početkom kolovoza u Njemačkoj, detalji se mogu naći na njihovoj web stranici ‘rock the ballet’).

povezane vijesti

Na žalost (još) nema službene kvalitetnije snimke, ali i ova snimljena mobitelom zorno prikazuje atmosferu u dvorani i kako zvuči kada ‘kraljica’ odaje počast kraljici.

Foto: http.beattrend.com


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti


Kosmogina
Pitchkanterije


Dina J.
Hipster Dyke
Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop


Dominik Colins
Qoohanje za romantike