- Queer.hr - http://queer.hr -

Što je must have za lezbijsko kućanstvo?

Posted By Dina J. On June 16, 2011 @ 10:00 am In Izdvojeno,Lifestyle,Život | No Comments

Lezbijke imaju taj divan običaj da se po vrlo kratkom postupku nakon starta svoje veze usele zajedno. Lezbijsko kućanstvo je poprilično specifično i odiše energijom svojih stanarki.

Kućanstvo kao takvo lezbijkama je podosta bitno jer je to mjesto gdje se osjećaju opušteno i sigurno, mjesto na kojem mogu biti upravo ono što jesu. A kako su u vezi, ili su možda samo cimerice, svaka mora udariti neki svoj „štambilj“ u tom kućanstvo.

Pa tako nije rijetkost da odluče kako lampa koju su nabavile vrlo povoljno u jednom trgovačkom centru prilikom čoporativnog lezbijskog posjeta istom, jednostavno nije dovoljno posebna. Da, lampa je u par sekundi apsolutno rastavljena te se jedna od lezbijki baca na posao sa prilično profesionalnim alatom. O alatu ćemo naravno malo kasnije. Kroz par dana, lezbijsko kućanstvo je ponosni dom jednoj zbilja posebnoj i unikatnoj lampi o čijoj bi se ljepoti moglo danima raspravljati. Ali, neka, bitno je da je originalno i posebno. Isto to vrijedi i za onu staru komodu koju su dovukle s krupnog otpada i koja se iz crvljivog smeća pretvorila u chic ljepoticu. Moramo cijeniti originalnost koju pronalazimo u skoro pa svakom lezbijskom kućanstvu.

A posteri od raznih kulturnih događanja? To je definitivni must-have u svakom lezbijskom kulturno osviještenom kućanstvu. Čest je slučaj da nakon što se ponosno hvale svojim posterom od nekog alternativnog kulturnog događanja od prije par godina kod frendli lezbijskog para ugledaju isti takav poster. Istinita priča, ozbiljno.

Police s knjigama su također prilično cijenjene u svakom lezbijskom kućanstvu koje barem malo drži do svoje reputacije ozbiljnog lezbijskog kućanstva, isto kao i vrhunski stereo sustav na kojem se pušta kvalitetna, a i ona manje kvalitetna glazba. Također je i na ovom području vrlo vjerojatno da ćete naći hrpetinu sličnosti u ukusima u različitim lezbijskim kućanstvima.

Ako ijedna od članica kućanstva ima ikakvog likovnog dara, prilično je jasno i samorazumljivo očekivati da će u vrlo kratkom roku skoro pa svi zidovi u ovom veselom kućanstvu postati veseli i išarani raznim likovima iz lezbijske mašte. Za slučaj da likovni talent ne postoji, zasigurno će Bauhaus, Baumaxx, Pevec i ostali slični dućani imati u svojoj ponudi neku apsolutno apstraktnu boju koju inače niti jedna relativno razumna osoba ne bi imala na svojem zidu. E pa lezbijsko kućanstvo će u svakoj prostoriji imati barem jedan zid obojen u tu estetski neprihvatljivu boju.

A trgovački centri poput gore navedenih, predstavljaju pravi mali raj za svaku lezbijku. Osim što u njima mogu nabaviti apsolutno sve potrepštine potrebne za uređivanje svog kućanstva, vrlo lagano mogu i dobiti neke nove i originalne ideje kako upotrijebiti građevinske kuke u svrhu vješanja biljaka u njihovom malom balkonskom raju. A tek alati svih oblika, boja i vrsta? Lezbijke znaju da moraju biti emancipirane i znati probušiti rupu u zidu. To što se ta isprva mala rupica pretvori u rupetinu u koju na kraju stave svoju užasno originalnu lampu i nije toliko bitno.

Nakon što istraže apsolutno svaki kutak Bauhausa i ostalih, čest je slučaj da tužno zaključe kako je definitivno došlo vrijeme za jedan čoporativni odlazak u Ikeu kako bi možda pokoju ideju i pokrale. Ako ništa, barem će se nakupovati zgodnih dodataka za kućanstvo poput grill tave od par eura, prekrasnih posteljina i prilično jeftinih club stolića koji će zasigurno nakon jednog odlaska u Bauhaus postati unikatni club stolići jednom poznati pod nazivom Ikea stolić.

Lezbijska kućanstva su posebna kućanstva. Definitivno. (na slici – do-it-yourself lezbijska fasada)


Article printed from Queer.hr: http://queer.hr

URL to article: http://queer.hr/7526/sto-je-must-have-za-lezbijsko-kucanstvo/

Copyright © 2011 Queer.hr. All rights reserved.