- Queer.hr - http://queer.hr -

Stvarno, ali stvarno ružne gaće

Posted By On June 9, 2011 @ 10:04 am In Lifestyle,Moda | No Comments

Svatko u svojoj kolekciji ima barem jedan par ružnih gaća. Znate koje su to? Izlaze iz ormara nakon +6 mjeseci veze, a dotad ih nosite u situacijama kada skidanje gaća apsolutno ne dolazi u obzir. U ružne gaće spadaj takozvane šatoruše. Znate koje su to? One udobne, široke gaće koje na seksipil pozivaju koliko i čitanje telefonskog imenika od strane Braneta Bilića. Svaka žena ima bar jedne takve gaće u kolekciji: spašavaju “one dane” u mjesecu, ili nam ih je uvalila gospođa majka u promašenom uvjerenju da će ružne gaće nekako ostati na cijenjenim stražnjicama, ili smo jednostavno otišle u shopping u trenucima mentalnog rastrojstva. Druga su kategorija bapske gaće koje nisu nužno šatoruše, ali su ružne brate. I bijele. Onako, neutralne. Nije da će ubiti moment, ali u svakom slučaju neće probuditi luđačku strast. A onda su to i više-manje uspjeli eksperimenti sa seksipilnim donjim rubljem. Na primjer, čudne tange, neobični uzorci, tigrovi i leopardi koji naglašavaju našu… khm… nesputanu prirodu i druga veselja koja bi najoportunije bilo ugurati u najdonju ladicu i baciti ključ.

A onda je tu i posebna kategorija gadosti. Na primjer, u Japanu su hit prozirne suknje. [1] Zapravo, ajde da ne pretjerujemo: nisu baš prozirne, više imaju taj motiv iscrtan na sebi. Čemu to služi? Ah, beats us, ali vjerojatno ima istu funkciju kao i visoke pete, crveni ruž i ini dodaci koje s više ili manje uspjeha stavljamo na sebe ne bismo li izgledali privlačnije, seksipilnije, zanosnije. Sad, nekome je ideja privlačnosti tigrasto donje rublje, a nekom drugom pak suknja s nacrtanim golim dupetom – tko smo mi da sudimo?

No, uz svu moju otvorenost raznoraznim idejama, projektima i mogućnostima, sljedeći primjer je naprosto užasan točka. Riječ je o traperogaćama, odnosno gaćama koje izgledaju kao traperice ali zapravo su gaće. Nekako smo zbunjeni u redakciji: kako bi to trebalo funkcionirati? Samostojeće ili kao regularne gaće koje u jednom trenutku otkriješ i malo se šokiraš? [2]Dizajneri ovog užasa izgleda za doručak piju Domestos, tako se bar čini iz priopćenja. Naime, ove JeanPants kako im je službeno ime, “moderan su, Zeitgeistovski komad donjeg rublja”. Osim toga, one svojeg nositelja pune samopouzdanjem jer gaće su, ako niste znali, iznimno važan komad opreme. Ako vas kojim slučajem zanima, JeanPants su dostupne u dvije veličine, a kažu dizajneri da pašu i muškarcima i ženama. Sve pet, zgodno je to, traper je uvijek u modi, ali ponavljamo pitanje s početka: tko bi to nosio?!

Šokirani ste? Pravi smo vam užas sačuvali za kraj. Užas se zove C-string i to je donje rublje, a može – užasa li – biti i kupaći, ovaj, kostim. [3]Mislimo da slika sve govori: imate komad… nečega između nogu i to je otprilike to. U plus strane ubrajamo uklanjanje problema s rubom gaćica, a možete se i s mora vratiti ravnomjerno osunčani, bez nezgodnih linija badića.

Nemojte misliti da su ovo neozbiljne teme. Jedna pogreška, poput kupnje C-stringa ili pak ovih frankenštajnskih džinsogaća, može vam temeljito uništiti dan, tvrde američki znanstvenici*. U jednom istraživanju se pokazalo da 27 posto žena misli da im ružno donje rublje utječe na raspoloženje i samopouzdanje. (Usput, isto istraživanje pokazalo je da 10 posto žena voli commando, odnosno otići van bez gaća.)

*Jeste li primijetili kako se famozni “američki znanstvenici” uvijek pojavljuju kad treba ustvrditi pizdariju?


Article printed from Queer.hr: http://queer.hr

URL to article: http://queer.hr/6856/stvarno-ali-stvarno-ruzne-gace/

URLs in this post:

[1] Image: http://queer.hr/6856/stvarno-ali-stvarno-ruzne-gace/image0066/

[2] Image: http://queer.hr/6856/stvarno-ali-stvarno-ruzne-gace/jean-pants-1/

[3] Image: http://queer.hr/6856/stvarno-ali-stvarno-ruzne-gace/cstring/

Copyright © 2011 Queer.hr. All rights reserved.