FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

OMG! Kondomi s halterima!

objavljeno:

5. 06. 2011.
OMG! Kondomi s halterima!

OMG!

OMG! Kondomi s halterima!

Dobre vijesti za sve koji imaju problema s nanošenjem kondoma.

Kako navlačenje ovog gumenog zaštitnika od neželjene trudnoće i spolno prenosivih bolesti nemalom broju muškaraca predstavlja pain in the ass, novi brend kondoma donosi potencijalno olakšanje.

Nova serija kondoma, vidljiva na slici gore, dolazi uz prikačene halteriće za koje firma koja proizvodi seriju tvrdi da pruža veću preciznost prilikom navlačenja. Naravno, kao i drugi finiji brendovi kondoma i ovi će imati uputstva u slikama za upotrebu u sličicama na poleđini, trenutno nedostupnih, tako da si možete samo pretpostaviti kako će proces navlačenja izgledati.

Proizvođač Grove Medical LLC tvrdi kako će specifičan dizajn osigurati da korisnik kondoma odmah prepozna koja strana ide prema gore, a halteri će omogućiti da se kondom ispravno stavi čak i ako se stavlja u mraku ili u pijanom stanju.

Kondomi će dolaziti u standardnoj tankoj i ekstra lubriciranoj formi kao i onoj s mikro točkicama za bolju stimulaciju.

S obzirom da se koncept izgleda kondoma nije mijenjao posljednja tri desetljeća, proizvođač računa i na pojačani interes korisnika.

Ipak, primarni je i dalje cilj zaštita od spolno prenosivih bolesti. Isti proizvođač za analni seks preporuča korištenje tzv. ženskih kondoma za pasivne partnere kako bi se smanjio rizik od infekcije.

No, ima još novosti sa tržišta kondoma. Durex trenutno radi na na kondomu s posebnim gelom viagra učinka koji će pomoći muškarcima s erektilnom disfunkcijom. Svakako interesantan potez s obzirom da mnogi odustaju od kondoma zbog toga što im gumica otežava cirkulaciju u penisu i zadržavanje erekcije!


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike