- Queer.hr - http://queer.hr -

Clubbing je out, piknik je in!

Posted By Marino Čajdo On May 15, 2011 @ 9:00 am In Izdvojeno,Lifestyle,Život | No Comments

S početkom lijepog vremena, dolazi i vrijeme za odluku da se više vremena provodi u i na svježem zraku općenitno. Kako nas polusatno bicikliranje do fakulteta i posla ne opravdava za tjelesnu aktivnost i svjež zrak – predlažemo piknik! Znate, to je ono kada uzmete dekicu (ili ne), napunite ruksak s hranom (ili ne), okupite ekipu, sjednete na bajkove i zapičite prema najbližoj ledini idealnoj za druženje. Kako grupno, tako i u dvoje. Umjesto da s dečkom ili curom s kojom trenutno dejtate udišete barske dimove i jedinu mirnu priliku za razgovor dobijete u redu za WC – idealna supstitucija.

Pozitivne strane: vitamin D dobar je za kožu, sa sunčanim naočalama uvijek izgledamo više kul (posebno ako je prethodna noć provedena u prvotnom scenariju kupske ugaženosti) i na kraju – vrijeme. Za upoznavanje.

Downsides: jedino mi padaju na pamet prolaznici. Prijateljica mi je tako prepričala anegdotu u kojoj je nakon polusatnog osančanog ljubljenja uočila spodobu koja se u daleko većoj ekstazi dodiruje uz neočekivani prizor. Momci, ukoliko ne odaberete Otok mladosti (tako sam čuo) gdje su veće šanse da vam se iz grmlja netko u istom slučaju pridrži, ipak pripazite! Tko zna, možda i padne dabl dejt na travi. Ili nešto drugo dabl. ;)

Na što još misliti? Prava picajzla će se za ovo pripremati satima i uključiti crveno-bijelu kariranu dekicu, prijenosni hladnjak i otvarač za vino. Kako hladnjak ne stane u ruksak a bome ni na bicikl (osim toga će se društvo ozbiljno i zabrinuti za vaše psihičko zdravlje) pive s benzinske na putu su sasvim prikladne. Eventualno kakva jednostavna hrana. Ak ste na moru: ručnik i vodu. Mrzit će vas u suprotnom sljedećih godinu dana.

Ono oko čega mi se čini pametnije pripremiti je gore spomenuta lokacija. Razmislite o fora mjestu jer ono može presuditi između bla-vremena i opakog drpanja na travi. Čak i u centru, dobar izbor može biti krov kakvog nebodera ili dvorište iza kuće.

I za kraj zaštita: protiv komaraca, ali i ona druga, znate.

Opustite se i pustite da mravi u gaćama učine svoje.


Article printed from Queer.hr: http://queer.hr

URL to article: http://queer.hr/5405/clubbing-je-out-piknik-je-in/

Copyright © 2011 Queer.hr. All rights reserved.