FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Biste li kupili ovaj homoseksualni dvosjed?

objavljeno:

8. 05. 2011.
Biste li kupili ovaj homoseksualni dvosjed?

Koliko je dobar marketing bitan, pa čak i kada se putem oglasnika pokušavamo riješiti starog namještaja, najbolje dokazuje primjer gej kauča dvosjeda čiji se vlasnik odlično dosjetio na koji način privući pozornost potencijalnih kupaca.

Evo što se, za sto dolara, nudi:

 

Prekrasni homoseksualni dvosjed na prodaju!

Da, dobro ste pročitali. Uvjeren sam da je moj kauč gej – što u mom tolerantnom kućanstvu nikako nije razlog što ga se pokušavam riješiti – kunem se. Selim se i ne mogu ga uzeti sa sobom. Ok sam s time što jest. A evo kako sam uvjeren da je gej:

1) Dvosjed je opsjednut s linijom. Za razliku od vlasnika, stalno pokušava ostati u formi. Naravno, tek su mu tri ali stalno rasteže svoje opruge i hvali se pamučnom unutrašnjošću drugim kaučevima.

2) Joepha (da, tako se zove – Joepha dvosjed) ne radi ništa osim što se kupa na suncu. Pogledajte samo taj zlatni ten. Održava boju čitave godine premda sam uvjeren da sam uočio posvjetljenje za vrijeme zimskih mjeseci. On se brani da pokušava ostati prirodan i pratiti sve. Baš…

3) Joepha ne voli djecu. Tvrdoglavo zabranjuje malim nametnicima da mu se uopće približe. Kako bi sačuvao svoj ten ne dopušta ni alkoholu, pušačima ili kućnim ljubimcima da mu se približe. Da ga citiram: „Dragi, nećeš izgledati ovako dobro ukoliko dopustiš svakome da ti se priljubi“.

Ukratko, Joepha traži dobar, tolerantan dom u kojem ga novi vlasnici neće pokušavati promijeniti. Dobro reagira kada je izložen Oprah Showu i bilo čemu na MTV-u. Ukoliko ga možete pokupiti u svom vozilu (izuzetno mi je bitno da pomisli da ovo radim mimo svoje volje) dobro će vas služiti.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop


Dina J.
Hipster Dyke


OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Dominik Colins
Qoohanje za romantike