FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Organiziran besplatan prijevoz za dolazak na Split Pride iz Zagreba

objavljeno:

3. 05. 2011.
Organiziran besplatan prijevoz za dolazak na Split Pride iz Zagreba

autor:Udruge Iskorak, Kontra i Domine pozvali su sve “hrabre, moćne i odlučne” da se pridruže na splitskoj Povorci ponosa koja će se održati 11. lipnja 2011. godine s početkom u 14 sati. Naime, kako bi svi koji imaju želju podržati splitski Pride došli do Splita, ove udruge organizirale su besplatni prijevoz iz Zagreba.

Povorka kreće ispred Đardina, ulicom Kralja Tomislava, Marmontovom ulicom, zatim Rivom do zgrade ”Banke” (središnji dio Rive predviđen za održavanje sličnih manifestacija) gdje će se održati Pride program u trajanju od 2 sata. U Split se kreće ujutro, povratak u Zagreb predviđen je nakon završetka Pride programa i osvježenja u sigurnom prostoru.

Za sudionike/ice organizatori su osigurali vegetarijanske sendviče i osvježenje na polasku i povratku iz Splita, a volonteri Split Pride-a brinuti će se da gostima iz Zagreba bude što ugodnije.

Kao što je navedeno u pozivu: “Podržite svoje prijateljice, prijatelje, sinove, kćeri, braću i sestre, susjede – lezbijke, gejeve, biseksualne i transrodne osobe. Podržite sami sebe – izađite iz ormara, jer u ormarima se ne snivaju, ni ne rađaju revolucije! Pokažite da je borba za prava LGBT osoba borba za ljudska prava – borba za vaša i naša prava”.

Ako ste jedan/a od zainteresiranih, svoje prisustvovanje možete potvrditi na email: [email protected].

U sklopu svog posjeta, možete i pogledati nedavno postavljenu izložbu “Različite obitelji, ista ljubav” o kojoj smo već pisali (KlikKlik).


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike