Na INmusicu i ove godine izvrstan “line up”

rsz_zen

Približava se još jedno izdanje INmusic festivala koji će se održati od 20. do 22. lipnja na zagrebačkom Jarunu. Iako će se potpuni raspored i satnica znati kroz koji dan, mjesec dana prije početka festivala, već sada je potvrđen dolazak dovoljnog broja atraktivnih bendova i izvođača koji bi trebali jamčiti dobru zabavu.

Za sada se tako zna će prvog dana festivala među ostalim nastupiti Gutterdämmerung ft. Henry Rollins, Jake Bugg, The Coral, Django Django i Pennywise. Drugi dan je rezerviran za Florence + The Machine koji su pošle godine otkazali svoj nastup zbog ozljede pjevačice, no kako ju ista ozljeda nije spriječila da se samo par dana kasnije pojavi na Glastonburyju, publika na Jarunu očekuju svojevrsno iskupljenje i fenomenalan koncert. Treći dan možda je i najjači jer kako stvari sada stoje u jednoj večeri nastupit će PJ Harvey, Wilco, The Kooks, Yeasayer, a valja istaknuti i domaći Žen koji su prošle godine ostavili bolji dojam od puno jačih međunarodnih imena.

Uz muziku i ove godine je pripremljen izvrstan kazališni program pa će tako publika moći pogledati Matulinog Münchhausena, „Dream od Life“ Senke Bulić i „Međuigre 0-24“ Zijaha Sokolovića.

Festivalske trodnevne ulaznice dostupne su putem službenog webshopa, mogu se uplatiti u više od 100 poslovnica OTP banke Hrvatska te se mogu kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Cijena trodnevne ulaznice iznosi 349 kuna (+ troškovi transakcije) dok je cijena za sedmodnevni festivalski kamp 250 kuna (+ troškovi transakcije). Kamperske ulaznice, kao i jednodnevne ulaznice za festival (300 kuna), dostupne su isključivo putem webshopa.

Leave a Reply