Holistička oralna higijena

0
Rate this post

Čini se da ADA nikada ne bi otkrio vjerojatnost da su usna šupljina i biserno bjeloočnice povezani s ostatkom tijela, a također sigurno ne neovisno o ovoj akciji. Koncept da su otvori u biserno bijelnicama krajnji rezultat široko rasprostranjenog zdravstvenog stanja nije nov. U nekim kliničkim sustavima, kao što je na primjer dalekoistočna medicina, bolesti u ustima se smatraju manifestacijom široko rasprostranjene nejednakosti – početna stranica, ali i ishranom zbog nedostatka.

Stanje iz fizičkog tijela odlučuje za zdravlje

Čak i ako se uloga koju imaju mikrobne bolesti u ustima ne smije previše olako shvatiti, svakako se ne smije zanemariti, funkcioniranje drugog tijela kako bi se izračunalo postoji li doista osjetljivost na ovaj patogen. Ako sve jedinice iz fizičkog tijela rade ispravno i uspješno, pada na patogena živa bića mnogo težih nogu. Klice se mogu razmnožavati u poremećenom, übersäuerten tijelu.

Karakterizira zdravstveno stanje zuba

Nebrojeno godina ranije prepoznato je da se dobrobit cijelog tjelesnog sustava odražava u dobrobiti zuba i okusa istočnjačkih liječnika.” Standardna kineska medicina koristi dugo od potpuno prirodnog principa koji kaže da pregled određenog komponenta tijela govori o stanju cijele jedinice.

Holistička oralna higijena

Ovaj krajolik je zapravo jedinstven od azijskih dijagnostičkih postupaka za lijekove, koji su već dugo poznati zbog svoje pouzdanosti i integriteta. Čini se da ovo nema razlike bilo da ispitujete puls, jezik, kožu, uho ili ruku. Ovako značajna i također povezana sa svim uređajima, komponenta tijela kao što je usna šupljina moćan je alat za analizu.

Sadašnji konj

Svatko tko je ikada provjerio “prisutnost konja u usnoj šupljini”, shvatite da je ovo zapravo brza, praktična metoda za stanje. Prema teoriji iz istočne medicine, zubi sigurno nisu zbog ostatka tjelesnog sustava zapravo podijeljeni. S druge strane, oni tvrde da su u njima otkrivena sva druga tijela iz fizičkog tijela.”

Biserno bijeli primjer je zdravlja cijelog kostura

Biserno bijele su zapravo kosti, pa stoga djeluju na cjelokupno zdravlje cijelog kostura. Zubi su prerasli mandibulu i sastoje se od istog proizvoda kao i ostale kosti. Kina je zapravo mnogo puta dokazala da ako su kosti doista zdrave i uravnotežene, to su i zubi.
Obrnuto, biserno bijeli su također izloženi riziku po zdravlje, kada su koštana tkiva bolesna. Isto tako zapadnjačka znanost smatra da zubi sadrže kalcijev mineral, razne druge minerale, proteine, kao i iste elemente. Budući da tijelo nije moglo proizvesti ove hranjive tvari, biserno bjelanjke trenutno pate ako previde potrebne dijelove u planu prehrane.

Probava počinje u ustima

Isto tako, lijek Mandarin je primijetio da su usta zapravo prva funkcija trbuha, kao i probavnog sustava. Kada je probava poremećena, onda je to često na zubima kao i na staničnoj ovojnici usne šupljine. Ovo je zapravo razumljivo ako uzmete u obzir da mineral kalcij i drugi minerali moraju ući u krvotok preko probavnog sustava prije nego što ih tjelesni sustav može iskoristiti.

Gastrointestinalni problemi ometaju procjenu nutrijenata

Nije dovoljno da naši stručnjaci imaju ove hranjive tvari s obrocima za našu tvrtku: oni se mogu snimati tijekom intestinalnog postupka, kako bi se napravila razlika. U najboljoj situaciji, ovaj proces djeluje jednostavno rasipnički. Kada probavni trakt ima problema s radom, ta se nesposobnost zapravo još više pojačava.

Usna šupljina je jedan od dišnih organa. Dolazeći iz perspektive Mandarine lijek iz usne šupljine je dio dodatnog sustava za disanje, budući da to predstavlja mjesto dišnog sustava i povezano je sa zidnim strukturama bronhija i pluća. Nejednakost se može očitovati jednostavno kao bol ili čak atrofija zuba u bronhima. Na isti način može postojati veza između biserno bijelih i svih ostalih jedinica fizičkog tijela.

Zubi su zapravo povezani sa srcem pomoću kapilare

Biserno bjeloočnice su zapravo izravno povezane sa srcem kroz krvne žile. Čak i zapadna medicina to zna, kao i stoga se nekim ljudima neposredno prije oralne operacije zapravo obraćaju antibiotici na recept kako bi spriječili zarazne mikroorganizme u kardiovaskularnom sustavu, kao i drugim tjelesnim organima. Iz tog razloga, također su zdrav i uravnotežen krvotok, kao i snažan ciklus ključni za oralno zdravlje. Iako čistoća zuba možda pridonosi u odnosu na karijes, ovo je bitno kako bi se shvatilo da su bolesti zuba obično pokazatelj da zapravo postoji nejednakost u nekom drugom dijelu tjelesnog sustava.

BLOG