Željka Markić financira ateiste, homoseksualce i Babićev godišnji

tanzanija.jpg

Matija Babić, osnivač portala indeks.hr, dobio je sudski spor protiv udruge „U ime obitelji“ koja mu je dužna isplatiti 20.000 kuna i 3,500 kuna sudskih troškova. „Udruga ‘U ime obitelji’ nazivala me pedofilom i pisala da promičem seksualizaciju djece. Kako ništa od toga nisu mogli dokazati, jer se radi o amoralnim lažljivcima, izgubili su“, izjavio je za queer.hr Matija Babić koji uživa na godišnjem odmoru u Tanzaniji.

Babić je cijeli slučaj prokomentirao i na svome Facebook profilu na kojem je napisao: „Danas je donesena presuda da mi udruga U ime obitelji treba isplatiti 20,000 kuna i 3,500 kuna sudskih troškova zbog laži i kleveta koje su o meni iznosili. Po simboličkih 1000 kuna ću donirati jednoj udruzi za promicanje ateizma i jednoj udruzi za promicanje tolerancije prema homoseksualcima. Ostalo ću potrošiti na zajebanciju. Hvala Željki Markić što financira ateiste, homoseksualce i moj godišnji. Nikad nisi pametnije potrošila novac. Bokić cmokić!“.

Komentar smo zatražili i od osuđene udruge, no njihova glasnogovornica Jelena Gazivoda nije bila raspoložena za razgovor. Kao da je naslutila zbog čega ju zovemo, poklopila je slušalicu a da joj nismo stigli niti pitanje postaviti, nakon čega se više nije javljala na telefonske pozive niti odgovorila na sms poruke.

Leave a Reply