Druženje LGBTQ parova koji imaju ili bi željeli imati djecu

modern

Proslava Međunarodnog dana obiteljski jednakosti (IFED) održati će se će po drugi put u Hrvatskoj u subotu 2. svibnja 2015. godine u organizaciji Duginih obitelji. Po uzoru na slične organizacije u svijetu, Dugine obitelji okupljaju LGBTQ parove i pojedince koji već imaju djecu ili bi željeli imati djecu, ali i sve LGBTIQ osobe koji bi se željeli informirati o izazovima i lijepim stranama planiranja LGBTIQ obitelji.
Druženje s LGBTIQ obiteljima i budućim LGBTIQ roditeljima započinje u subotu u 12 sati u prostorijama multimedijalnog instituta MaMa (Preradovićeva 18). Na druženju će se moći čuti o iskustvima u planiranju LGBTIQ obitelji i u obiteljskom životu, a razgovarat će se također o zakonu o životnom partnerstvu i o trenutnoj situaciji, kao i o recentnim aktivnostima i daljnjim planovima organizacije Dugine obitelji.
Proslava će nastaviti na pikniku na Tuškancu, na livadi između Dubravkinog puta i Akademije likovnih umjetnosti (u slučaju lošeg vremena, druženje se nastavlja u MaMi). Ulaz na sve događaje slobodan, no za potvrdu dolaska organizatori mole da pošaljete e-mail na: [email protected]

Leave a Reply