Novi film o životu Whitney Houston će adresirati njenu navodnu vezu s dugogodišnjom prijateljicom

whitney-houston-robyn-crawford

Nadolazeći biopic o životu Whitney Houston će navodno adresirati njenu vezu s prijateljicom Robyn Crawford, javljaPinknews.

Pjevačica, koja je bila u braku s Bobbyjem Brownom, je za vrijeme svoje karijere više puta negirala glasine koje su kolale o njenoj vezi s bliskom prijateljicom Crawford.

U novom filmu ‘Whitney’ kuće Lifetime, u kojemu kao Houston igra Yaya DaCosta i kao Crawford Yolanda Ross, naslutit će se ljubavna veza između para.

Ross je rekla u razgovoru za The Wrap: “Ne možemo sa sigurnošću reći da li je njihovo prijateljstvo ikada preraslo u išta više zbog činjenice da glasine nikada nisu potvrđene. Međutim, znam da bih mogla odigrati te emocije, kako bi se osjećala da imam nekoga tako bliskog, a posebice kada bi ta osoba počela viđati nekoga drugoga. Razmišljam kao ljudsko biće pa mi na pamet padaju razne emocije od ljubomore, ljutnje do tuge te su stoga sve te emocije odigrane u filmu.”

“Kao glumica koja igra lika s tim emocijama sam ih sve preživjela. Glumila sam kao netko tko voli drugu osobu. Riječ je o nekome s kime ste odrastali od 16. godine života, a sada radite kao osobni asistent te osobe i ona računa na vas jer dolazite iz razdoblja prije slave. Imati nekoga kome se možete povjeriti i tko se brine o vama, uzevši u obzir da se radi o danima najveće slave, uspona i padova Whitney Houston, je veoma bitno. To je stvarno blisko prijateljstvo koje je iskreno, puno ljubavi i lišeno uplitanja posla kao takvog.”

Leave a Reply