FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Nelsan Ellis, zvijezda serije True Blood, javno osudio kolegu nakon što je napustio seriju jer je trebao igrati gej lika

objavljeno:

24. 07. 2014.
Nelsan Ellis, zvijezda serije True Blood, javno osudio kolegu nakon što je napustio seriju jer je trebao igrati gej lika

autor:Nelsan Ellis, zvijezda serije True Blood, javno je progovorio o odluci Luke Grimesa da napusti seriju zbog planirane gej priče vezane uz njegov lik, javlja Pinknews.

Grimes, koji je igrao ulogu vampira Jamesa, naglo je dao ostavku u prosincu prošle godine prije izlaska sedme i zadnje sezone. Grimesov lik je u posljednjoj sezoni trebao započeti vezu s Lafayette-om, likom kojeg igra Ellis. Njegovu ulogu ubrzo je zamijenio Nathan Parsons.

U razgovoru za Vulture, Ellis je rekao: “Nitko od nas nije mogao vjerovati zašto napušta seriju. Napustiti svoj posao samo zato što ne želiš igrati gej ulogu? Kao da je… Znate što? Prestat ću pričati. Svatko tko napravi tako nešto treba dati izjavu za javnost. Velika je to izjava kada ne želiš igrati ulogu samo zato što je lik gej. Ako imate dijete, ako imate sina i on se auta, što ćete napraviti? Ako imate kćer koja se auta? On je svoje mišljenje izrazio i ne mogu reći da se slažem s tim.”

“Mi glumci moramo igrati uloge kakve nam se daju. Ne mogu, kao glumac, pristupiti ulozi s osudom. Sigurno ne mogu reći svom poslodavcu ‘Mogu igrati ono što želim igrati, ali ne mogu igrati ono što mi kažete da igram’, posebice u serijama u kojima znamo kakve su i što nose i prije nego prihvatimo uloge.”


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

QUEER, GEEK &OMG
I to se proizvodi


Hipster Dyke
Od L do Z


Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike