FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Nagradnjača: Vodimo vas na film ‘Dvojina’

objavljeno:

11. 03. 2014.
Nagradnjača: Vodimo vas na film ‘Dvojina’

Queer.hr Vas vodi na projekciju filma Dvojina koji nakon svjetske premijere u Karlovym Varyma dolazi u u kino Europa s projekcijama zakazanima za 12. ožujka u 19 sati i 13. ožujka u 21 sat.

Zbog vremenskih neprilika avion iz Danske je prisiljen sletjeti na slovenski aerodrom. Među putnicima je lijepa Dankinja Iben koja na putu do hotela upoznaje Tinu. Vožnja shuttle autobusa je Tinin ljetni posao i iako joj je najprije čudno, prihvati Ibeninu molbu da ju proveze gradom po noći, a iz te vožnje se razvija neočekivan odnos koju unosi vrtoglave promjene u Tinin život.

 

Iskrena ljubavna priča o dvije djevojke koje su se srele u pogrešnom trenutku – no bez obzira na to, susret ih učini sretnijim osobama. Uz prekrasno snimane prizore Ljubljane, kritika ističe i savršeno uklopljen soundtrack danskog indie dua Monkey Cup Dress, čija glazba upotpunjuje atmosferu filma.

Želim na film!

Osvojite ulaznice za film slanjem odgovora na pitanje: “Kako se zovu dvije glavne protagonistice u filmu?” s predmetom poruke “Želim na film!” na e-mail adresu [email protected] te sa svojim imenom u tijelu poruke do sutra (12. ožujka) u 16 sati.
Dvoje sretnika osvojit će po dvije ulaznice za projekciju filma sutra (12. ožujka) u kinu Europa s početkom u 19 sati ili u četvrtak (13. ožujak) u 21 sat.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

QUEER, GEEK &OMG
I to se proizvodi


Hipster Dyke
Od L do Z


Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Josipa Petek
Bi-spolarizacija


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike