Koliko vremena možete finalizirati u stvarnosti?

0
Rate this post

Koji nalazi rješenje za to? Postoji li s obzirom da nema alternative ovom scenariju sve veće glavobolje? Na YouTubeu možete pronaći video isječak s naslovom: “Mnogo impresivna wellness katastrofa 20. stoljeća” – “najčudesnija wellness katastrofa iz 20. stoljeća”.

Off par izjava: Izvedite imate li povjerenja u standardnu medicinu? nemaran rukopis Godišnje se stvara 7000 smrtnih slučajeva. greške u propisivanju koje se mogu izbjeći štete 1,5 tisuća pacijenata godišnje. 7,5 tisuća nepotrebnih medicinskih/kirurških terapija godišnje. najmanje 106 000 smrtnih slučajeva od negativnih učinaka droga svake godine. samo 6% svih negativnih učinaka zapravo se točno uočava.

većina nuspojava zapravo se pogrešno smatra potpuno novim zdravstvenim stanjima i time se pogrešno upravlja. smrtni trošak od 45-64 kad su se adekvatno konzumirali lijekovi poboljšali su se u 5 godina 90%. u modernim lijekovima, to više nije zdravlje i dobrobit – queer.hr– tek treba zaraditi novac.

healthOdnosi između brige i imunološkog sustava izgledaju stoga beznačajni kao neuspjeh režima prehrane, alkohol, previše kalorija, premalo kretanja ili čak otrovne tvari.
Trebali bi se kloniti sunčeve svjetlosti – unatoč činjenici da svake godine više od 50.000 ljudi umre od raka ako imaju dovoljno sunca. više od polovice stanovništva Sjedinjenih

Država dobiva nepotrebne kliničke procedure– što se tiče 50 000 pojedinaca dnevno.
84% stanovništva osobno prepoznaje osobu koja pati od medicinske netočnosti.
zdravstvene pogreške i smrtni slučajevi odnose se na 6 velikih zrakoplovnih nesreća dnevno – s jedinom razlikom što novinarstvo to nije pokrilo.

  • Ako post radno mjesto izgubi svakih 16000 paketa i/ili znakova, trošak pogreške u jedinicama intenzivnog tretmana zapravo je jednak tome kako.
    zdravstveni sustav Sjedinjenih Država zapravo je sjajan broj 1 u SAD-u.
    smrtni slučajevi od standardnih lijekova dosegli su 8 milijuna – u samo jednom desetljeću. To je više od američkih smrtnih slučajeva u svim američkim ratovima.
  • Amerika mora imati najbolju medicinsku jedinicu na svijetu – za sprječavanje zdravstvenih problema, kao i za smanjenje ozljeda, kao i za oporavak.
  • Slatkiši koji dolaze iz popsa su br. 1 izvor masti u SAD – ima dijabetes melitus ili čak preteču jednog od 3 Amerikanca, 2 od 3 Amerikanca su zapravo pretili.
    otrovni lijekovi sigurno neće poboljšati zdravlje zbog prehrane.

Jeste li spremni za brigu o svom zdravlju?

Ili čak učiniti da čeznete za farmaceutskim tvrtkama koje pokrivaju bilo što. Rub bolesti – učinci uzrokovani lijekovima. Lijekovi su zapravo nevjerojatno razumni. Vremenska obveza za njihovu zaradu apsolutno je nikakva. Dodatna rješenja zapravo gotovo nikada nisu potrebna. Doktor obično brzo prepozna koju točno tabletu mora propisati za koje probleme. To pruža osjećaj sigurnosti i sigurnosti.

Neuobičajeno, ali ne samo određeno razočarenje slijedi nakon liječenja. Doživljavate sigurno nije izliječen ili čak učinkovito i također nije tako siguran u dlanovima dokumenata. Umjerena nelagoda se razvija oko ozbiljnog zdravstvenog problema, dodatno nazvanog “štetni učinci”

Lijekovi za nuspojave?

Mnogi se pacijenti oslanjaju na odabir odgovarajućeg lijeka na svojim savjetnicima. Ti ozbiljno misliš da on ima sve pod kontrolom. Ali koji terapeut razjašnjava osobnu konstituciju određenog klijenta prije nego što prepiše uobičajeni lijek?

Njezin savjetnik sigurno nema dovoljno vremena za obavljanje posla. Kao i točno što on radi kada se pojave nuspojave? U ovom slučaju postoje dvije mogućnosti: ili lijek ostaje isti i također postoje dodani lijekovi (s potpuno novim nuspojavama) nasuprot zastarjelim nuspojavama. Ali promijeniti lijek koji je zamijenio prvobitno propisani lijek zajedno s alternativnim lijekom – u slučaju da anksiozni pacijent nije toliko sklon kada su u pitanju oni od prvog predloženog zbog vlastitih negativnih učinaka.

Razmaženi izborom: nelagoda ili štetni učinci?

Čini se da je sve ovo zdravo? Liječenje bukom? Jedva. Kritične pacijente zapravo zavarava argument da će se rado štetne medicinske aktivnosti (stoga nazvane “nuspojave” u krugovima) pojaviti u samo nekoliko scenarija. Odjednom, u medicini se koristi moto “Nema učinkovitosti bez negativnih učinaka”.

Kao rezultat dodatno liječnik koji razumije vrlo dobro o mogućoj vjerojatnosti od određenih štetnih rezultata – svibanj učiniti apsolutno ništa zbog svoje minimalne mogućnosti liječenja – staviti klijente prije izbora: patnje ili olakšanja. Drugi je tu jednostavno uz štetne učinke ili minimalni rizik od štetnih učinaka. Dakle, tko bira – ako patnja ima postignutu određenu količinu u odnosu na olakšanje?

BLOG