Namjerno izdvajanje važnih vitamina

0
Rate this post

Drugi uzrok nedostatka vitamina topivih u mastima u našoj hrani je taj što se oni namjerno izbacuju zajedno s viškom masnoća. Zdravstvene tvrtke, uključujući American Center Organisation, koje posjeduju Dijetetsku afilijaciju Sjedinjenih Država i mnogo liječnika za zdravstvenu njegu, a također i mediji su izoštrili naš tim, da su tjelesne masti štetne za nas, kao i jedan od najznačajnijih korijena uzrok teških degenerativnih bolesti su zapravo.

Natjerali su nas da zaboravimo da se vitamini topivi u mastima – WWW, o kojima ovisi naše zdravlje i wellness, nalaze upravo u masnim dijelovima iz kućnih ljubimaca.

Smanjenje sadržaja tjelesne masti šteti zdravlju i dobrobiti

To je zapravo obrano mlijeko za obrano mlijeko, a zatim se riješilo svih vitamina topivih u mastima s vrhnjem. Izrezali ste masnoću koja dolazi iz pečenja ili čak mesnog piletine, skinuli sloj kože koji ide u potrošnju iz masnog tkiva topivih vitamina. Ponašanje stila, smanjenje sadržaja masnog tkiva u hrani, zajedno s minimalnom apsorpcijom vitamina topivih u mastima. Ova strategija je opasna za našu tvrtku.

Namjerno izdvajanje važnih vitamina

Minerali. Mineralni materijal zapravo je druga, iako povezana tema. Naši moderni planovi prehrane uključuju samo djelić onoga što su u stvarnom vremenu predstavljali prehrambeni proizvodi naših predaka. Prehrana starosjedilačkih naroda bila je ono što je mineral zapravo – kao današnji 10 fünfun-dzwanzigmal bogatiji mineralima – oslanjajući se.

Suvremene metode rukovanja izbjegavaju minerale prehrambenih artikala i također ih izlužuju. Poremećena probava otežava unos minerala.

Poremećena probava hrane ili unos hranjivih tvari dovodi do zabrinutosti, jer je tijelu tada teže upiti ono malo preostalih minerala. Minerali su brzo konzumirani dio stope metabolizma iz tjelesnog sustava i također povećavaju potražnju za mineralima na kraju od stresa i tjeskobe.

Razne druge varijable koje povećavaju potražnju za mineralima su konzumacija kave i raznih drugih koktela s kofeinom, izloženost ekološki otrovnim tvarima kao i lijekovima. Posljedično, nema mnogo pojedinaca iz jednog ili čak više esencijalnih minerala.

Kalcij, co i također mineral magnezi

Kosti kao i zubi su zapravo različiti uređaji, od svih Minerstoffen, sigurno ne samo od fluorida. Iako se fluorid u vezi s prevencijom karijesa smatra važnijim od svih raznih drugih minerala, zdrava i uravnotežena biserno bijelina zahtijeva, naravno, više od lijeka. Također, određeni stupanj Sango kalcija, magnezija i elemenata u tragovima kao što su vanadij, cink kao i bor vrlo su važni za es-stablishment iz zuba.

Zbog iscrpljenosti terena teško je locirati te elemente u našim modernim jelima.

Zašto minerali zapravo preskaču ljude. Minerali nastaju s planeta – pojavljuju se iz zemlje kao i kamenje erodirano tisuću godina. U biti, vegetacije uzimaju minerale i čine ih dostupnima, stoga manje kompliciranima za probavni sustav životinja. I bića i vegetacije dio su ciklusa ishrane, a time i aspekt ljudskog režima prehrane.

Prikazani su dodatni minerali u tlu, čak i veći opseg u obrocima koje naši stručnjaci jedu. Ako je pod još istrošen prekomjernom ili nepravilnom uporabom, primite minerale u dovoljnim količinama u biljkama. I kao da je to zapravo dovoljno podnošljivo, sadržaj mineralne mreže u obrocima zapravo se ponovno smanjuje komercijalnom preradom i rafiniranjem.

Juhe s malo minerala

Koju vrstu obroka konzumiramo, ovo otkriva broj minerala u dokumentu naše tvrtke. Stoga su mnogi drevni stilovi života diljem planeta imali juhu od koštanog tkiva u režimu prehrane, koja je bogata mineralima.

Takva hrana bogata hranjivim tvarima ipak je zamijenjena u suvremenoj kulturi konzerviranim ili čak instant juhama iz proizvodnog pogona, koje ne sadrže minerale. Jeftina usluga za poboljšanje proračuna mineralnih hranjivih tvari, što je jednostavno stvaranje vlastitog ja, je imati “Bone brew” u dnevnom režimu prehrane.

Jednostavan izvor minerala za nevegetarijance.

Ova hrana bogata mineralima zapravo je pripremljena (sirova ili čak pripremljena) kosti u vodi, koja se zapravo pomiješa s malo octa, kuha se 24 do 2 dana, kao i ispumpava s vremena na vrijeme. Juhu je potrebno opijeno širiti u postocima tijekom dana.
Ono što ostane može se zamrznuti u setovima, kao i odmrznuti prema potrebi. Tona jedne ili dvije šalice odjednom mora biti dovoljna da ima pozitivan učinak na zdravlje. Razni drugi veliki izvori minerala zapravo su među plavim algama, sirovom oceanskom soli, organski ili biodinamički uzgojenim povrćem i voćem, kao i kravljim sirovim mlijekom.

Kemijski pokretači metabolizma.

Enzimi su treći organski glavni komponenta, koja je zapravo međunarodno bogata u planu prehrane autohtonih naroda, ali sigurno ne u režimu prehrane. Kemikalije su zapravo lijekovi koji znatno militariziraju milijardu lančanih reakcija koje se svakodnevno odvijaju u tjelesnom sustavu.

Ove makromolekule su različiti proteini, od kojih svaki ima strukturu i funkcionalnost. Dakle, kvar enzima amilaze kao primjer, ugljikohidrati ravno u molekule glukoze, proteaza cijepa proteine u aminokiseline u gastrointestinalnom sustavu, a lipaza cijepa tjelesne masti u glizeridu. Enzimi se zapravo uništavaju toplinom.

U osnovi sve kemikalije imaju slabost: toplinu. Oni se uništavaju tijekom kuhanja hrane kao i na temperaturama koje se zapravo koriste u industrijskoj preradi. Toplinski denaturirao enzim, poboljšavajući njegov dizajn. Enzim stoga više nije u stanju zadovoljiti svoje svojstvo.

BLOG