FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

I ministri će glasati „Protiv“

objavljeno:

27. 11. 2013.
I ministri će glasati „Protiv“

autor:Ministri su snimili vlastit spot u kojemu su najavili da će izaći na referendum i glasati protiv.

Svoj glas za ljudska prava dali su ministar obrazovanja, znanosti i sporta Željko Jovanović (SDP), ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić (SDP), ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina (SDP), ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović (SDP), ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak-Taritaš (HNS) te potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić (SDP).

U opisu spota napisali su:

“Izbor životnog stila, uključujući i slobodu izbora punoljetnog suglasnog partnera, mora biti prepušten slobodnoj odluci pojedinca. U društvu koje ne razvija kulturu građanskih sloboda postoji velika opasnost da se i one slobode koje su zajamčene zakonima ograniče ili sasvim izgube zbog pritiska javnog mišljenja koje može prijeći i u fizičko nasilje. Ostajemo otvoreni za razgovor i javnu raspravu o načinu i opsegu zakonskoga reguliranja i provedbene zaštite tog našeg temeljnog opredjeljenja o građanskim slobodama.”

Napomenuli su i da za video nisu utrošena nikakva financijska sredstva. “Uloženo je nešto slobodnog vremena i znanja članova Kukuriku koalicije.” – napisali su.

Pogledajte spot!


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike