Harry Potterov prvi gej seks

v2-Kill-Your-Darlings-AP

Fanovi Harry Pottera koji budu gledali novi Radciffeov film „Kill Your Darlings“ vidjet će nekadašnjeg dječaka čarobnjaka u ponešto drugačijim aktivnostima od onih u koje se upuštao u Hogwartsu.

Radciffe glumi ikonu Beat generacije Allena Ginsberga za vrijeme njegovih studentskih dana na Sveučilištu Columbia. Tamo Allen upoznaje karizmatičnog Luciena Carra što postaje glavni narativni zaplet u filmu o opsesiji i ubojstvu.

Radciffe kaže kako mu nije bilo teško transformirati se u mladog i zaljubljenog gej muškarca.

„Mislim da nema razlike u tome kako se netko zaljubljuje. Ljudi drugačije iskazuju ljubav, kao čovjek čovjeku, nevezano uz rod ili seksualnost. Za mene je, naravno, jedina razlika bila u samoj sceni seksa“, kazao je Radciffe.

Redatelj John Krokidas htio je po prvi puta autentično prikazati kako izgleda nečiji prvi gej seks.

„Gej seks, pogotovo prvog puta, je jako jebeno bolan“, rekao je nekadašnji čarobnjak.

„Transformativni aspekt ove uloge nije bio taj što glumim tako slavnog lika koji je imao toliko snažan utjecaj na društvo. Više se radilo o tome da nađem vlastiti glas i saznam tko sam ja“.

„Obično je to strašno i jako bolno putovanje, i mora biti takvo – to uključuje slomljeno srce ili poraz u onome za što si se nadao da će uspjeti. To su važne stvari kroz koje se u životu mora proći i to je ono što me privuklo ovoj ulozi“.

Leave a Reply