FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Chelsea Manning autala se nakon jučerašnje presude

objavljeno:

22. 08. 2013.
Chelsea Manning autala se nakon jučerašnje presude

Nakon što je jučer osuđena na 35 godina zatvora zbog prosljeđivanja informacija WikiLeaksu (KliK-na-članak: Manning osuđen na 35 godina zatvora), Chelsea Manning danas je objavila da od sada živi svoj ženski identitet.

Tijekom obrane bilo je već spomenuto pitanje rodnog identiteta, a sada je Chelsea službeno pozvala da ju se više ne oslovljava s Bradley. Mediji su prenijeli njenu sliku iz 2010. s perikom. U izjavi koja se svakako može shvatiti hrabrom za težak životni trenutak u kojemu se trenutno nalazi, a koju je objavio Today Show, najavila je i skori početak hormonske terapije.

“Zbog prelaska u novu fazu mog života, želim da svi znaju pravu mene. Ja sam Chelsea Manning. Ja sam žena. A s obzirom na to kako se osjećam i kako sam se osjećala od djetinjstva, želim započeti hormonsku terapiju što prije. Nadam se da ćete me podržavati u ovoj tranziciji. Također, tražim da se od danas o meni govori i piše novim imenom i u ženskom licu. Veselim se primati pisma podrške i veselim se što ću im imati priliku odgovoriti” rekla je mlada zviždačica.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike