FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Neuzvraćena gej ljubav postala hit na YouTubeu!

objavljeno:

13. 07. 2013.
Neuzvraćena gej ljubav postala hit na YouTubeu!

autor:Glazbenik Steve Grand odlučio se na jedan prilično rizičan potez u karijeri te je objavio pjesmu i glazbeni video s gej tematikom.

Pokazalo se kako je ovaj talentirani mladi glazbenik napravio ispravnu stvar jer je u vrlo kratkom roku njegov video pogledalo preko milijun korisnika YouTubea!

Pjesma “All American Boy” napisana je u neku ruku autobiografski te prikazuje gej muškarca koji “krivo čita” znakove svojeg strejt prijatelja te nakon kratkog i slatkog poljupca postaje jasno kako je to sve bila samo zabava: “Bio sam trinaestogodišnjak u kampu te je jedan od mojih savjetnika pokazao zanimanje za mene, bio je topao i jak. To zanimanje nije bilo seksualno već prijateljsko i zbilja me potreslo. Ostavilo je duboku bol u mom srcu”, priznao je 23-godišnji pjevač.

Video je koštao 7000 dolara te je Grand nije imao nikakvu ideju koliku popularnost će probuditi njegov uradak u kojemu ne samo da je prikazao gej priču nego je u biti i priznao da je gej. Poruke koje je dobivao, a koje su dakako bile pozitivne iz raznih medija, pa tako i društvenih mreža, dirnule su ga na poseban način jer je znao da će priča ispričana iz gej perspektive dodirnuti ljude svih seksualnosti.

“Nisam plačljivko, ali otkad je sve ovo počelo zaista sam bio dirnut jer je toliko osoba osjetilo što sam ja osjetio, prošli su kroz to isto kako sam i ja prošao”, istaknuo je mladi pjevač te izjavio kako su njegovi roditelji, nakon što su otkrili da je gej sa 15 godina, rekli kako mora ići na terapiju kako bi ga se “izliječilo od te bolesti”.

Napomenuo je kako je bio svjestan rizika te da je došlo vrijeme za hrabrost: “Svijet se ne mijenja ako niste iskreni. Riskiram u više pogleda, ali zaista ne postoji niti jedan drugi izbor nego biti hrabar. Ne ispričati ovu priču značilo bi smrt moje duše. To je sve u što vjerujem. Svi smo jednom patili za nekim koga nismo mogli imati”, izjavio je Grand na svojem Facebook pageu.

Njegova priča doslovno je osvojila Ameriku koja, otkad je Vrhovni sud ukinuo DOMA i Prop 8, biva još više otvorena prema LGBT osobama.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike