FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Arsenal će biti na londonskom Prideu

objavljeno:

28. 06. 2013.
Arsenal će biti na londonskom Prideu

autor:Predstavnici LGBT navijača nogometnog kluba Arsenal zastupati će ovaj klub u Pride povorci koja će prošetati Londonom ovaj vikend, objavljeno je na službenim stranicama kluba.

Predstavnici “Gej topdžija”, koji su osnovani početkom tekuće godine, došli su do brojke od preko 30 članova, a sa specijalno dizajniranim banerom pridružiti će se Prideu s još 150 grupa, kako bi istaknuli stalnu predanost londonskog kluba ka prihvaćanju različitosti.

“Oduševljeni smo što sudjelovanjem na Prideu predstavljamo LGBT navijačku bazu Arsenala. Imali smo ogromnu podršku kluba od pokretanja grupe u veljači, odgovor koji smo dobili bio je nevjerojatan. Vrlo se radujemo pokušaju širenja naših djelatnosti u sezonama pred nama. Pride je uvijek divan spektakl, i bilo bi sjajno da vidimo mnogo navijača Arsenala da ovog vikenda iskažu svoju podršku”, rekao je koordinator Stewart Selby.

Kroz akciju Arsenal za sve, nogometni klub Arsenal je podržao kampanju “Nogomet protiv homofobije”, koja je posvećena stvaranju nogometa kao sigurnog okruženja za sve navijače, a sama ta informacija se može iščitati i na web stranicama ovog kluba.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike