FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Sunčana Partycipacija za IDAHO

objavljeno:

11. 05. 2013.
Sunčana Partycipacija za IDAHO

Zagreb Pride vas je sve pozvao da proslavite naredni vikend – s dvostrukim razlogom: dolazak toplijeg i sunčanijeg vremena, kao i obilježavanje međunarodnog dana borbe protiv homofobije i transfobije. Najavljuju da program sadrži za svakog po nešto, i to na čak 3 floora, što obećava puno prostora za kretanje, ples i zabavu: „Kosti i mišići će sigurno biti razgibani. Nakon placa, ručka i popodnevne kavice pravac Medika. Naravno, prvo se treba srediti doma.“

Partycipacija IDAHO
Medika, 17.5.
Upad: 30 kn/20kn do 23:30

Pročitajte opis programa po floorovima niže i sjetite se da ranoranioci na Partycipaciju imaju 30 posto jeftiniji upad!

CHAKKA’S ROOM aka ŠARENILooDILO EGZOTIK ROOM

DJ BEZUM
Disc jockey alter ego Mirona Milića, zapaženog mladog grafičara, crtača i ilustratora iz Vinkovaca sa stalnim boravkom u Zagrebu. Glazba koju bezumno pušta šara zanimljivim rasponom žanrova od pakistanskog surf-folka, noise rocka, punka, turskog psych disco-folka, afro beata, reggaea, egipatskog psych surfa, free jazza, synth popa, electra, post disco-a do psychobillya.

DJ BOROVICH
Spaja više glazbenih pravaca iz raznih dijelova svijeta uz dodatke raznih pikanterija. U igri su sljedeći pravci: Detroit soul, Američki Funk, Afro beat, Afro disco, Groovy Chicago jazz, space disco, Ruski surf,Favela funk, Cabaret, French oddities 70ih, Tai pop. Pored navedenih pravaca kao šlag na tortu servira glazbu iz francuskih i inih erotskih filmova 70-ih te talijanskih akcijskih filmova 70-ih i 80-ih.

GREY ROOM aka IN THA HAUS ROOM

DJ GIO
Andrea Giordani, mala, a velika, najfriškija, a već znana članica rezidencijalnog PI KRÜ kolektiva, i ovaj put će nas oduševiti svojim kreativnim house setom.

DJ COSTE
Počeo se baviti dobrom muzikom još davne 2004. godine. Njegova trenutna rezidencija je klub Shamballa, gdje je puštao uz bok The Freemasons-ima, Shapeshifters-ima i ostaim zvučnim imenima. Get ready to house!

MISS ICONIC
Još jedna članica PI KRÜ-a! Njeni setovi sadrže kombinaciju tech, tribal i progressive housea, ali se ne boji izaći iz okvira i slobodno koristiti elemente drugih glazbenih stilova. Cijeli smisao njenog izražavanja je širiti pozitivu i dobre vibracije, te rasplesati čak i one najsramežljivije.
+ VJ TIN

KLUB ATTACK

TIRKIZNA ALGA
Superzaposlena pozitivna curka, koja svira, pjeva, radi plakate, organizira party-je i još k tome stigne DJ-ati. Umjetnička duša i to se čuje u svakom njenom setu, baš za razgibavanje :D

EWOK
Bend koji djeli ime s medekima iz Starwars-a mora da je dobar…a ovaj je odličan! Trio iskusnih glazbenika koji u ovoj formaciji djeluju tek drugu godinu predstavljajući svježu mješavinu različitih elektronskih žanrova, party himni, i sve sa primjesom hip hopa. Oni su Milan Jerkič, Miha Šajina i Luka Kuhar i dolaze iz Ljubljane.

MAD AS HATTER
Njegov izbor ploča varira od housea do techna i zbog te raznolikosti nikada se sa sigurnošću ne može znati koja stvar će uslijediti. Miksevi mu mogu biti ispunjeni širokim spektrom emocija i može odabrati upravo savršenu stvar da vas prenese iz tuge u sreću, od spokoja do straha, od veselih do mračnih zvukova. Uglavnom, jedva čekamo!

DIE ZWEIDEEJAYS
Curke su od prošle godine dio PI KRÜ-a . Prvotno su se okupile zbog ljubavi prema dubstepu i d’n'b-u, ali njihov glazbeni ukus je, kažu, šarolik. Pune iznenađenja. Nitko ne zna što će puštati sljedeće, mislimo da ni one same ne znaju, ali će vas sigurno razgibati za kraj.

+ VJ TANJA I NJENIH 400 ZEČEVA


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike