FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Pripremite se za… Novocirkuski lipanj!

objavljeno:

9. 05. 2013.
Pripremite se za… Novocirkuski lipanj!

autor:Festival Novog cirkusa najavio je dva prilično zanimljiva događaja u lipnju koja pripremaju već duže vrijeme.

U Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski 8. lipnja s ponosomće predstaviti najveću francusku akrobatsku skupinu Compagnie XY, s predstavom „Le Grand C“ koja je predstava sa sedamnaestero vrhunskih akrobata koja je stekla svjetsku slavu, a pogodna je za sve dobne uzraste (više o tome). Ulaznice po cijeni od 120 do 280 kuna prodaju se na blagajni Lisinskog, a moguće ih je kupiti i online (KlikKlik).

Za 28. i 29. lipnja pripremaju drugo izdanje Bestiaruma, fetiš projekta za odraslu publiku koji spaja noćni party s često provokativnim cirkuskim, burlesknim i body art performansima, ali i izložbama, filmovima, instalacijama, dungeonom. Za ulazak na party je potrebno poštovati fetish fantasy dresscode, a iako nije još objavljen potpuni program, moguće je nabaviti tzv. early bird ulaznice po cijeni od 120 kuna (što donosi 60 posto uštede u odnosu na cijenu koja će vrijediti na vratima industrijskog kompleksa Jedinstvo).

Ako ipak želite pričekati objavu programa, detalje o njemu ćete moći pronaći i na njihovoj novoj web stranici, posebno kreiranoj za ovaj projekt: www.bestiarum.com.hr.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike