- Queer.hr - http://queer.hr -

Lezbijski par sa sedmero djece u kombiju proputovao 8 gradova u 10 dana – da bi se vjenčale 9 puta

Posted By Karla Horvat Crnogaj On May 3, 2013 @ 12:45 pm In Izdvojeno,Lifestyle,Život | No Comments

Par lezbijskih mama is Jonesboroa upravo su završile putovanje preko SAD-a: bile su utrpale svojih sedmero klinaca u obiteljski kombi i oženile se 9 puta u 8 različitih gradova u rasponu od 10 dana.

OUT je predstavio priču Kacey Frierson i Chwande Nixon u svom ljubavnom izdanju u veljači, kada su najavile svoje planove da proputuju državu. Chwanda je podijelila kako je s Kacey po prvi put ušla u vezu sa ženom. Nakon što su se upoznale, chatale su preko Facebooka i zatim otišle na dejt u shopping centar. Iskra je frcnula kad ju je Kacey išla hraniti jagodama u čokoladi – i, zbilja – tko bi tomu odolio?

Facebook je nastavio imati ključnu ulogu u odnosu – kada ju je Kacey tagala na jednoj slici, njena su djeca saznala za njih dvije. Chwanda je rekla da su ponavljali kako žele da bude sretna i da im se Kacey sviđa – samo je najmlađi sin bio tužan jer je shvatio da se neće vratiti njegovom tati.

[1]

Kacey s druge strane nikada nije mislila da je tip za brak. No Chwanda je to sve promijenila. 2011., kad je zakon o registriranim partnerstvima stupio na snagu, odmah su se poslužile njime. Međutim, to ipak nije bio brak, rekla je Kacey, pa su se odlučile na malu avanturu:

„Svi su prilično cool po pitanju nas. Jedino što ljudi imaju dojam da si nalikujemo pa me znaju pitati: ‘Je li ti to sestra?’ ‘Ne, to je moja žena’ – ne ustručavam se odgovoriti. To mi je posve normalno. No, budući da ceremonija u Illinoisu nije predstavljala pravi brak, mislile smo otputovati u New York i vjenčati se za stvarno. Ali tada sam pomislila – ‘Ako ćemo u New Yorku, onda su tu još i te druge savezne države, a onda možemo ići i u Kanadu! Ako ćemo se odlučiti i krenuti na put, možemo sva ta mjesta obići za tjedan dana.“

Par je u naumu i uspio, a kao najdraža lokacija za vjenčavanje im je u sjećanju ostao Central Park u New Yorku, a svidjelo im se i u Vermontu. Planiraju se vjenčavati i u ostalim saveznim državama koje će uvesti bračnu jednakost, a razmatraju putovanje i izvan SAD-a.

Pogledajte njihovu ceremoniju u New Hampshireu:


Article printed from Queer.hr: http://queer.hr

URL to article: http://queer.hr/32684/lezbijski-par-sa-7-djece-u-kombiju-proputovao-8-gradova-u-10-dana-da-bi-se-vjencale-9-put/

URLs in this post:

[1] Image: http://queer.hr/32684/lezbijski-par-sa-7-djece-u-kombiju-proputovalo-8-gradova-u-10-dana-da-bi-se-vjencale-9-puta/outchwandakacey_2/

Copyright © 2011 Queer.hr. All rights reserved.