FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Homofobna crkva protiv NBA lige…

objavljeno:

2. 05. 2013.
Homofobna crkva protiv NBA lige…

autor:Jedna od najpoznatijih homofobnih crkvi u Sjedinjenim Američkim Državama, Westboro Baptist Church, najavila je kako će bojkotirati NBA utakmice jer je NBA liga puna “pedera”.

Njihova izjava uvelike je motivirana činjenicom kako se po prvi put u povijesti jedan NBA igrač autao i javno priznao da je gej. Dakako radi se o Jasonu Collinsu koji je u ponedjeljak javno progovorio o svojoj seksualnosti te je time postao prvi aktivni profesionalni NBA gej igrač.

Najnovija spačka WPC-a, inače autora popularnog homofobnog natpisa “Bog mrzi pedere”, jest uređeni logo NBA lige koji je prema svemu sudeći posvećen isticanju svih mogućih izraza za gej muškarce – poput “fairy”, “bum bandit” i slični. Ovaj logo sastavni je dio kampanje bojkota utakmica, a između ostalog, napravljeni su i letci koji za Jasona Collinsa kažu da je “prljava zvijer”, ništa bolje nije prošla ni Michelle Obama koja je košarkašu dala podršku preko Twittera i time je automatski zaradila “simpatije” nadasve originalnih pripadnika WPC-a.

Prvi gej igrač u NBA ligi, znak je početka kraja svijeta, te je bitno da se svi “lažni kršćani” zapitaju kakav će biti njihov kraj ako će podržavati te gej igrače. Moderni borci protiv LGBT osoba čak su počeli koristiti i Twitter hashtag #GodH8sTheNBA, #GodH8sFags kao i #GodH8sFagNBA te su pozvali sve svoje fanove na bojkot utakmica kako bi svi znali kako “gej nije okej!”.

Ova kontroverzna crkva iz dana u dan ne prestaje iznenađivati sa svojim izjavama o LGBT osobama. Optužuju ih za sve loše što se dešava u SAD-u, a svoju mržnju su uputili i prema nedavno preminuloj Margaret Tatcher te su najavili kako će opstruirati njezin pogreb, iako su odavno zabranjeni u Velikoj Britaniji. Gejevi i lezbijke su, prema njima, odgovorni i za krvoproliće koje se dogodilo u osnovnoj školi Sandy Hook, a zasigurno su imali nešto i sa bombom koja je eksplodirala na Bostonskom maratonu nedavno.

 

 


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike