FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Poštujte Protokol.

objavljeno:

18. 04. 2013.
Poštujte Protokol.

autor:Protokol je večer koju su prije nekoliko godina pokrenuli prijatelji Basta i Odium koji su se svojim setovima htjeli odmaknuti od glazbe koju su puštali u svojim tadašnjim DJ crewovima u kojima su se afirmirali i takvim žanrovskim “zatvaranjem” u biti postali poznati zagrebačkoj (ali i široj) clubberskoj publici.

Koncept Protokola bazira se na pokrivanju velikog raspona pravaca kao što su techno, minimal, postdubtep, progressive, dub techno i srodni žanrovi koji su podijeljeni u tematske blokove, ovisno o pojedinom partyu te je ponajprije glavna bit davanje prilika kvalitetnim DJ-ima i producentima s ovih prostora da pokažu sve što znaju.

Uz mnoge suradnje koje su ostvarivali, jedna od najpoznatijih LGBT publici je definitivno proslava prvog rođendana portala Queer.hr na kojemu je ekipa iz Protokola napravila jedan od tuluma za pamćenje uz pojačanje iz SAD-a  - Pussy Faggot. Njihov rad se nastavio i dalje te nakon što su četiri puta rasplesali prepunu Klaonicu i zajedno sa Party Unitedom doveli Miru Aroyo iz Ladytrona, Ambivalenta i britanski dvojac Author, ekipa iz Protokola nakon kraćeg predaha vraća Protokol tamo gdje mu je mjesto – u mračnu i intimnu atmosferu kluba.

Ovaj put to je Grey Room Medike za čijim će se pultom izmjenjivati dobro poznati Protokolov dvojac Odium i Basta. U ključnom dijelu noći, pult će preuzeti miljenik Protokolove publike – Mixel. Idealan omjer minimala, techna i housea kakav samo Protokolova underground manufaktura može prirediti, rasplesat će sve vaše ekstremitete na način kako je rasplesala prije dvije godine na rođendanu Queer.hr-a.

Naši miljenici iz Protokola pružiti će vam dugo očekivani flashback na one najbolje dane kvalitetnog clubbinga te poručili: “Za kontracepciju se pobrinite sami”, a željno vas iščekuju ovaj petak, 19. travnja 2013. godine sa startom u 23 sata, no požurite jer je upad samo 15 kuna do ponoći, a onda nakon je još uvijek pristojnih 25 kuna.

Ako se nećkate i zaboravili ste kako je to izgledalo podsjetite se Protokola u priloženom videu, a možete se podsjetiti i uz pomoć galerije na ovom linku (KlikKlik).

Želim poštovati Protokol, ali…!

Kako je ekipa iz Protokola svjesna da se platežna moć publike promijenila, a ujedno i kako njeguje suradnju s našim portalom od ranih dana, odlučili smo vam zajedno podijeliti dva puta po jednu ulaznicu.

Potrebno je poslati e-mail na adresu [email protected] s naslovom “Poštujem Protokol!” i u tijelu poruke ostaviti svoje ime i prezime. Ako ćete imati dovoljno sreće, možda baš vi budete jedno od dvoje sretnika koji će se isplesati do sitnih jutarnjih sati u petak.

I… Poštujte Protokol!


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike