FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

S onim koji samo gleda

objavljeno:

17. 04. 2013.
S onim koji samo gleda

Hiperinflacija emocija: Prodaja ega

S onim koji samo gleda

Justify my love svira iz trbuha. Iza glave ispred. Događa se i taj scenarij. Toliko o tome da ono u što vjerujemo se ne obistini. Postat ću ljubavni fanatik. A ne – to, tako i tako – jesmo. Ne samo ja.

When it comes to sex, ja sam oduvijek na „to“ gledao kao na pitanje ugode, zabave, sreće, ljubavi. Ma,da,da,da, nemojte mi samo ići s tim da je to: normalno. Normalno je uvijek nešto drugo i uglavnom ne postoji, a ove standardizirane forme ponašanja me previše i ne zanimaju.Nikada s tim nisam imao organski a ni etički problem (osim u konstelacijama koje uključuju one koji ne znaju, ne mogu i ne smiju pristati na čin/indbu.)

Priča mi prijatelj da mu se dogodila situacija. Ta očekivana. Sanjana. Priželjkivana. Ona za kojom se žudjela. Naime, pokupio se s Nekim. Soba , noć, whiskey, dim. U regiji, ne u Hollywoodu.

Da, to je ona scena na koju se najviše drka. Scena u kojoj si uključen u odnos i sa Trećom osobom. Koja radnju prati, u koju se uključi, za kojom izgara. Znate o čemu pričam? Ono, mijenjanje pozicija, s dogovorom ili bez njega, s trećim ili bez trećeg, s trećim a bez drugog, jer drugi ulazi u ulogu trećeg?

Kada ju je pričao, pomno sam slušao a onda sam gledao kako drugi ljudi reagiraju kada im priča istu tu priču. Svi su jako zainteresirani. Ljubomorni. Nasmiješeni. Tračerski raspoloženi. Ali, nikako ignorantni.

Ali, na što se to reagira:

Na medijsku sliku, crno bijelog užitka iz spota Justify my love?

Na sebe? Naravno, na sebe. Naravno, na sebe.

Na želju da te želi više od jedne osobe?

Na želju da sam želiš više od jedne osobe?

Na stvarnost te situacije u kojoj je evidentno da možeš biti s njih više?

Voljeti ih, uzimati, otpuštati, tražiti?

Mrziti ih?

Kažnjavati ih?

Why not?

IT*s FUN.

So, have fun <3

Threesome se obično odnosi na seksualnu aktivnost koja uključuje tri osobe u isto vrijeme. Kada je seksualna aktivnost usmjerena na jednu osobu od te tri moguće, te se ta aktivnost može opisati kao Grupnjak . “Utroje” također se može odnositi na ljubavni trokut, „tri puta“ romantičnu vezu. Premda se seks u troje najčešće primjenjuje kao dio povremenog odnošenja, ipak može prerasti u nešto, kao što su Poliamorija ili ménage à trois.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

QUEER, GEEK &OMG
I to se proizvodi


Hipster Dyke
Od L do Z


Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Josipa Petek
Bi-spolarizacija


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike