- Queer.hr - http://queer.hr -

Osvojite upad na uskršnji Zbeletron!

Posted By Karla Horvat Crnogaj On March 28, 2013 @ 11:13 am In Clubbing,Izdvojeno,Lifestyle | No Comments

Uštedite Judine škude – i uložite ih u hmeljni napitak na partiju koji se na Veliki petak održava u kultnom zagrebačkom klubu na Zvijezdi. Pročitajte što vam se sprema i sudjelujte u nagradnoj igri!

Niz debia!

Po prvi put se naime Zbeletron u 4 godine svog postojanja seli u prostore Gjure 2, adresu na kojoj su mnogi tulumarili notornim utorcinma, a također se u tom klubu održala i prva Participacija prije nekoliko godina.

Uz prvi nastup na toj lokaciji, Zbeletron po prvi put surađuje s kolektivom Pi krü iz kojeg stižu pojačanja domaćinima. Line up kojeg opisuju kao ‘ritualni dio” sastavljen je, slikovito rečeno, od pripravne molitve u invokaciji Đu(Kelle) a potom poslanika Sorela, Miss Iconic, MiNa i BO1, uz vizualizacije Tanje & 400 zečeva.

Ali to još nije kraj nizu prvijenaca. Nakon što obave 5 pokornih postaja, ekipa iz Zbeletrona već počinje pakirati miksete i sluške. Najavljeno je naime prvo gostovanje na sve popularnijem queer clubbing programu u Splitu, PlesnjaQu, 6. Travnja u splitskoj Kocki.

Iz Plesnjaqa najavljuju kako pod kapom ZbeLeTron LGBTIQ kolektiva za svojim miksetama stoje Nori Gnom, BO1, MiNe, Das Frau i Sorel, a vizualno ih „podebljava“ VJ-ica Tanja & 400 zečeva. Već i ptice na grani znaju da se ovaj plesnjaQ ne propušta!

Nagradna igra:

Iz navedenog line-upa ovouskršnjeg Zbeletrona navedite barem jedno ime koje je iz gostujućeg Pi krü kolektiva! Točne odgovore šaljite na [email protected], dijelimo dvaput po jednu ulaznicu a sretni dobitnici bit će obavješteni mailom do petka u 13 sati. Sretno!


Article printed from Queer.hr: http://queer.hr

URL to article: http://queer.hr/31980/osvojite-upad-na-uskrsnji-zbeletron/

URLs in this post:

[1] Electro i sex? Ima li išta bolje?: http://queer.hr/30314/electro-i-sex-ima-li-ista-bolje/

[2] FOTOGALERIJA: ZbeLeTronov rođendan jest bio elektro i seks!: http://queer.hr/30559/fotogalerija-zbeletronov-rodendan-jest-bio-elektro-i-seks/

[3] Pobožno otplešite 5 postaja na Zbeletronu!: http://queer.hr/31924/pobozno-otplesite-5-postaja-na-zbeletronu/

[4] Križni put odrađen kao uvod u blagdanski vikend: http://queer.hr/32053/krizni-put-odraden-kao-uvod-u-blagdanski-vikend/

[5] NAGRADNA: Zbeletronci opako gejmerski izazivaju na dolazak u bunker!: http://queer.hr/32482/nagradna-zbeletronci-opako-gejmerski-izazivaju-na-dolazak-u-bunker/

Copyright © 2011 Queer.hr. All rights reserved.