FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Princ Harry bi dao priliku muškarcima ako ga žene razočaraju

objavljeno:

20. 03. 2013.
Princ Harry bi dao priliku muškarcima ako ga žene razočaraju

autor:Princ Harry i njegova djevojca Cressidi Bonas u petak su izašli van u The Rum Kitchen u četvrti Nothing Hill te se zabavljali kao svaki strejt par sve do trenutka u kojemu je izvjesni Vincenzo Ianniello dao svoj telefonski broj – princu Harryu!

Prinčeva reakcija bila je i više nego pozitivna te je obećao svojem udvaraču kako će mu se javiti ako ikad odustane od žena. Ianniello je objavio na svojem Twitter profilu: “Dao sam princu Harryu svoj broj večeras. Obećao je da će me nazvati ako promijeni svoje mišljenje o ženama. Ili o muškarcima.” Svoj status je popratio i korištenjem hash taga #epicwin.

Ova priča odvila se samo nekoliko dana nakon što je kraljica Elizabeta prvi put od kad je na vlasti javno istupila protiv homofobije (KlikKlik). No prinčevi Harry i William nikada nisu bili smatrani homofobima te su svojim djelima nastavili humanitarni rad svoje pokojne majke Diane. U studenom 2012. godine napisali su pismo podrške Terrence Higgins organizaciji u kojemu su pohvalili njihov rad na borbi protiv HIV-a.

Ranije je princ Harry bio u blagoj nemilosti LGBT aktivista nakon što je upotrijebio riječ queer kada je pričao o svojem suborcu, što je nekima zazvučalo kao negativno, no u pomoć mu je priskočio Peter Tatchell koji je izjavio kako nije bilo ničega “zločestog” u njegovim riječima te da je dapače vrlo gej frendli što je i dokazao “ližući lice svojeg suborca”.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike