OMG! 208 litara lubrikanta navodno NIJE dobar bazen za pse

55gallon-barrel-of-lube-3127

Amazon je jedno od internetskih odredišta na koje se rado upućuju navučeni surferi. Pregledavat ćete stranicu za stranicom stvari u tolikom količinama da jamačno ne možete popamtiti što vam se sve svidjelo, najviše pozornosti će zaokupiti predmeti za koje je najvjerojatnije da ih zapravo nikada ne biste kupili, a također postoji i prostor za ostavljanje tragova.

Ono što naime djeluje jednako kao i mokar beton pored kojeg se prolazi, i koji jednostavno navodi da se u njemu ostavi trag ruke ili tenisice, jest prostor za komentiranje na netu. Za Amazon je to prostor za komentiranje proizvoda. Naletjela sam već na nekoliko članaka koji se bave fenomenom tih komentara kupljenih artikala, tako da je riječ stvarno o upečatljivim sadržajima, no ovaj posljednji na BoingBoingu, prava je dragocjenost.

Uopće da postoji za kupiti bačva lubrikanta (na bazi vode) od 208 litara, interesantna je činjenica. Da to netko kupi, dokaz je tomu da svaka roba zaista nalazi svog kupca. Jer, između ostaloga, cijena nije sitnica – 1,263.80 dolara. No, kako kaže jedan od zadovoljnih korisnika – ne biste na to trebali gledati kao na ‘kupovinu’ – nego kao na ‘ulaganje’.

Dotični, naime, pod nickom Malcolm, podijelio je sa svijetom da je svoju bačvicu kupio prije više od deset godina. Mislio je da nikada neće potrošiti zalihu, no eto, prije nekoliko je dana zadnja kap izašla iz spremnika. Također, naglašava, on i njegova žena imali su nebrojenih zabavnih trenutaka zahvaljujući ulaganju – i to ne samo po pitanju onoga na što se prvo misli – kaže – nego je recimo jednom namazao pod hodnika s time pa se klizao. Što zbilja zvuči zabavno, slažem se. Malo i opasno, zbog dovratnika, ali zabava je često opasna.

I to ne samo po ljude, čini se. Naime, kako je svoje iskustvo opisao Greg M., manjim psima bačva ne daje dobru priliku za kupanac. Užasnuti je korisnik upozorio sve kojima bi tako nešto moglo pasti na pamet:

„Ne stavljajte male pse ili one srednje veličine u tank s 55 galona lubrikanta!!! Psi ne mogu dobro plivati u njemu i samo potonu na dno!! Užasno!!“

Stoga ovom prilikom upozoravamo moguće kupce da ne ponove Gregovu grešku. A ukoliko im se proizvod svidi, rado ćemo njihov osvrt čitati na Amazonu.

Leave a Reply