FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Američki gej učitelj otpušten zbog golišavih slika

objavljeno:

14. 03. 2013.
Američki gej učitelj otpušten zbog golišavih slika

autor:Učitelj iz New Yorka Matthew Maleski otpušten je nakon što je otkriveno da je koristio dijeljeni školski e-mail račun kako bi slao seksualne mailove sa slikama na kojima nosi samo bokserice.

Učiteljica s kojom je dijelio e-mail adresu otkrila je sporni e-mail koji je bio odgovor na oglas sa Craigliste u studenome, a učitelj je prije svoje karijere u obrazovanju bio model te pozirao u reklami za društvenu mrežu za gejeve pod nazivom „Hornet“. No, njegova učiteljska karijera nije ga spriječila da se bavi svojom drugom strasti – plesom te je snimio video u svrhu promocije prošlogodišnjeg tuluma u San Franciscu s go-go plesačima i modelima za donje rublje Andrewa Christiana.

Njegova kolegica, koja je prijavila njegovo “nedolično ponašanje”, našla se uvrijeđenom jer je, zbog zajedničkog e-mail računa, bila dovedena u neprijatan položaj. Maleski se dakako branio kako je e-mailove drugim muškarcima slao izvan radnog vremena preko mobitela, bez svijesti kako mu je mobitel bio spojen na poslovni e-mail.

Ministarstvo obrazovanja smatralo je kako je nedopustivo da se službena mail adresa koristi u svrhu dogovaranja gej spojeva te je učitelju uručen otkaz.

Pogledajte video u kojemu je Maleski jedan od plesača!


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

QUEER, GEEK &OMG
I to se proizvodi


Hipster Dyke
Od L do Z


Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Josipa Petek
Bi-spolarizacija


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike