FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Predstavljena prva linija rublja za trans žene

objavljeno:

6. 03. 2013.
Predstavljena prva linija rublja za trans žene

autor:Chrysalis je tvrtka koja je nastala kao ideja u glavi Cy Lauz nakon što je shvatila 2006. za vrijeme svoje M2F tranzicije kako ne postoji donje rublje za trans žene.

Poslije četiri godine, kako bi ispunila prazninu na tržištu, Lauz se udružila sa Simone Tobias, također trans ženom, kreativnom direktoricom kompanije koja proizvodi odjeću za muškarce, i zajedno su lansirale Crysalis, za koju kažu da je prva linija donjeg rublja kreirana za i od strane trans žena, prenosi transerbia.org.

Službeno će linija biti lansirana vrlo uskoro, najvjerojatnije u svibnju, a prvo kreću s klasičnom linijom nazvanom Basics Collection’, linijom gaćica i grudnjaka u  pet boja: crnoj, bež, boji čokolade, bordo i plavoj.

Grudnjak ima i skrivene džepove u koje se mogu staviti silikonski umetci, a gaćice, duhovito nazvane T-string (T-tange), napravljene su od elastičnog materijala uz pomoć posebne tehnologije koja prikriva i podiže venis’ (Lauzina kovanica za penis kod žena).

Iako njihovu ciljnu grupu predstavljaju prvenstveno transrodne žene, Lauz kaže da proizvode mogu koristiti svi koji/e žele da ih nose, uključujući i žene koje su imale masektomiju.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

QUEER, GEEK &OMG
I to se proizvodi


Hipster Dyke
Od L do Z


Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Josipa Petek
Bi-spolarizacija


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike