- Queer.hr - http://queer.hr -

FOTO: 11 medalja za qSPORT na Valentine turniru u Beču!

Posted By Marino Čajdo On March 1, 2013 @ 9:55 am In Izdvojeno,Lifestyle,Sport | No Comments

Kao što je Queer.hr najavio prije dva tjedna, udruženje queer sportaša i sportskih entuzijasta qSPORT sudjelovalo je na tradicionalnom Valentine turniru u Beču [1], kamo je otputovalo 5 plivačica i plivača, a kako se ove godine uz plivanje održavao i turnir u odbojci – i jedan odbojkaš!

FOTO: qSPORT na Valentine turniru u Beču [2]

Na turniru su sportske uzdanice hrvatske LGBT zajednice u plivanju osvojili/e dvije zlatne i osam srebrnih medalja; dok se Tomislav iz QueerSport Splita priključio jednoj austrijskoj odbojkaškoj ekipi i s njima također osvojio zlatnu medalju!!

Podsjetimo, Valentine turnir održava se naizmjenično jedne godine u Beču a druge u Amsterdamu. Plivačkom timu ovo je bio drugi nastup u Beču i treći na Valentine turniru općenito što znači da i oni već polagano postaju dio te tradicije.

Queer.hr čestita na velikim postignućima sportašima i sportašicama iz qSPORT-a; a kako je bilo na turniru provjerite u fotogaleriji [2]!

[3]

 

 


Article printed from Queer.hr: http://queer.hr

URL to article: http://queer.hr/31236/foto-11-medalja-za-qsport-na-valentine-turniru-u-becu/

URLs in this post:

[1] udruženje queer sportaša i sportskih entuzijasta qSPORT sudjelovalo je na tradicionalnom Valentine turniru u Beču: http://queer.hr/30782/qsport-u-2013-niz-radionica-turnira-tecaj-plesa-i-queer-pletenje/

[2] Image: http://queer.hr/galerije/qsport-na-valentine-turniru-u-becu/

[3] Image: http://queer.hr/web/wp-content/uploads/images/yougogurrl.jpg

Copyright © 2011 Queer.hr. All rights reserved.