FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Facebook protiv bareback seksa!

objavljeno:

15. 02. 2013.
Facebook protiv bareback seksa!

autor:Facebook administratori tek su u ovaj utorak uklonili stranicu posvećenu praksi konsenzualnog nezaštićenog seksa između dva muškarca, poznato također kao barebacking, prenosi Huffington Post. Stranica je navodno imala više od 20.000 lajkova, a Facebook je potvrdio da je stranica bila skinuta s ove društvene mreže, ali bez davanja objašnjenja zašto.

Iako na spornim stranicama nije bilo ničega što bi povrijedilo Facebook pravila ponašanja poput golotinje i promicanje samoozljeđivanja, stranica je ipak prema nekim kriterijima procijenjena neprikladnom Facebooku.

No, web stranica Queerty je primjetila kako je stranica služila nekim korisnicima Facebooka da nađu partnere koji su zainteresirane za prakticiranje nazaštićenog seksa kao i da su moderatori stranice redovito objavljivali slike ”Featured Bareback Member” na temelju vrućih fotografija koje su ostavljali korisnici.

Iako stranica postoji od 2011. godine, uklonjena je tek ovaj tjedan na veliku žalost mnogih obožavatelja.

 


1 komentar »

  • Kruno kaze:

    Diskriminacija. Jebali se vi s HIV osobom koja koristi terapiju ili se jebali s kondomom – razina prijenosa rizika jednaka je. U Njemackoj bio ogroman clanak o tome. Dosta je bilo diskriminacije prema HIV osobama, sad je najsladja stigmatizacija za ljude koji prakticiraju barebacking.

Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike