FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

FOTOGALERIJA: Na PlesnjaQu se – pleše!

objavljeno:

11. 02. 2013.
FOTOGALERIJA: Na PlesnjaQu se – pleše!

autor:U subotu 9. veljače 2013. godine u splitskoj Kocki održao se jedini LGBT party u Splitu o kojemu bruji cijela LGBT zajednica u Hrvata – PlesnjaQ.

Veliku čast smo imali biti dijelom toga događaja i nakon svega možemo zaključiti – i u Splitu se LGBT zajednica ima gdje isplesati, zabaviti i podružiti. Nakon duge tišine na splitskoj LGBT sceni, naročito onom clubberskom dijelu, prije nekoliko mjeseci su odvažni ljudi okupljeni oko Queer Sport Splita odlučili kako je došlo vrijeme napraviti party za LGBT osobe. I njihova odluka je bila i više nego dobrodošla u splitskoj zajednici.

Nakon početnih problema sa prostorom u Ghettu radi buke, ali i same činjenice da party treba završiti u relativno rano doba za vikend, PlesnjaQ se po prvi put održao u Kocki i to je bio pravi pogodak. Prostor kao i ekipa oko Kocke su u najmanju ruku fenomenalni, a goste iz Zagreba ugostili su na tako dobar način da su svi sudionici ovog predivnog događaja uglavnom imali osmijehe na licima. Kao i uvijek Žen je pokazao kako je bend koji dolazi iz neke sasvim druge dimenzije od ostalih bendova na sceni.

FOTOGALERIJA!

Njihove pjesme kao i sama izvedba dostigli su vrhunac koji se jednostavno mora konačno ovjekovječiti snimljenim materijalom kako bi svi vjerni pohoditelji njihovih koncerata mogli i u miru svoga doma uživati u kvalitetnoj glazbi koju stvara Žen. Samo iskustvo pojačavaju vizualizacije Tanje & 400 zečeva koja je svojim radom sam dojam o svirci uzdigla na neku skoro pa katarzičnu visinu. Publika u Splitu je imala jedinstvenu priliku uživati u apsolutnoj eksploziji ovog veselog benda koji je PlesnjaQovu publiku nagradio jednim od boljih koncerata na kojemu su mogli biti u posljednje vrijeme.

Predstavnici Pi Krua – Đukella i Zwei DeeJays osigurali su da svi prisutni ne stanu s plesom uz indie, elektro kao i dubstep zvukove na koje je splitska publika odlično reagirala i nagradila DJ-e penjanjem na pozornicu kao i pohvalama koje su prštale na sve strane. No, ponekad slike govore više od riječi stoga pogledajte galeriju i pripremite se za petak kada nas čeka još jedna Partycipacija.


2 komentara »

 • Mile kaze:

  “..nakon svega možemo zaključiti – i u Splitu se LGBT zajednica ima gdje isplesati..”
  znači trebao vam je jedan ovakav događaj da se zaključi da možete dolaziti u klub..prije niste mogli na ostala događanja a i u druge klubove? smiješno je da se moraju radit posebna događanja s naglaskom na vašu zajednicu

  • Homo-bear kaze:

   Pa ako izađem u recimo O Haru i zažvalim se sa svojim dečkom. Sigurno ću dobit par čudnih pogleda. A bez potrebe. Oboje smo punoljetni.

  Komentirajte!

  Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

  CAPTCHA Image
  Refresh Image
  *

  Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike