- Queer.hr - http://queer.hr -

Dan zaljubljenih za queer parove

Posted By Tajana Josimović On February 5, 2013 @ 2:18 pm In Glazba,Izdvojeno,Kultura | No Comments

Koncertni bum zagrebačke grupe U pol’ 9 kod Sabe nastavlja se i u veljači. Osmeročlana postava ovog sve popularnijeg aktivističkog benda prvi put u regionalnoj glazbenoj povijesti priprema Dan zaljubljenih na koji su pozvani svi – Queer, strejt,  prihhvćeni ili ne prihvaćeni, uključeni i isključeni.

U organizaciji agencije Spona, koncert nazvan Queer Valentinovo održat će se u klubu Sax!, u subotu 16. veljače s početkom u 22 sata.

Publiku različitih seksualnih orijentacija bend će raspjevati hitovima poput „Prihvaćam sve“, „Veseli svaki me kraj“, „Čudna teta“ , “Želim biti strejt“ i ostalim pjesmama koje plijene prizorima iz svakodnevice, a najavljuju i nekoliko novih pjesama i obrada. Dinamičnom i gotovo all girls bendu ovom će se prilikom pridružiti i glazbena formacija jednako intrigantnog imena – Mačke i kolači o kojoj se zasad ne zna ništa, a nagađa mnogo.

Glazbena večer U pol’ 9 kod Sabe i njihovih gostiju bit će podebljana kulturnim sadržajem visokog rizika – čitanjem poezije under i upperground pjesnika/inja koji poput glavnih zvijezda večeri tematiziraju ljubav i romantiku ili nisu uopće romantični J.

Pozovite unaprijed djevojke/dečke koje želite osvojiti i ulaznice kupite u pretprodaji po cijeni od 20 kn u Rockmarku, Dirty Old Shopu, svim Aquarius prodavaonicama i na šanku Sax!-a. Za one spontanije, na dan koncerta koštati će 30 kn.

Pogledajte video:

U pol 9 kod Sabe: Prihvaćam sve


Article printed from Queer.hr: http://queer.hr

URL to article: http://queer.hr/30593/dan-zaljubljenih-za-queer-parove/

Copyright © 2011 Queer.hr. All rights reserved.