FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

OMG! Gejevi su šopingoholičari!

objavljeno:

3. 02. 2013.
OMG! Gejevi su šopingoholičari!

OMG!

OMG! Gejevi su šopingoholičari!

Nije novost da nisu rijetki gejevi koji si vole priuštiti koju lijepu krpicu ili gadget ekstra, no sada napokon možemo mahati i službenim podacima.

Studija je naravno provedena u SAD-u i ispitana su LGBT kućanstva, a rezultati pokazuju da istospolni partneri u šoping idu čak 16ak posto češće no strejt kućanstva. Podaci daju uvid i u šoping-orijentiranu svakodnevicu SAD građana: na prodajne se lokacije pokreću skoro svaki drugi dan (prosječno 149 puta godišnje) a za LGBT kućanstva taj se broj penje na 173 puta. Razlika je, međutim uočena i između gej i lezbijskih kućanstava.

Dok su lezbijska kućanstva još uvijek znatno iznad prosjeka (163 odlaska u šoping), gejevi su onaj demografski segment koji LGBT kućanstva smještaju u šoping-fenove: u kupovinu odlaze 182 puta, čime se značajno povećava i iznos koji izdaju – do čak 30 posto više od prosjeka!

Gejevi kupuju gotova jela – lezbijke svježu hranu

Ono što je najzanimljivije da se ti podaci podnose na posebne grupe proizvoda. LGBT kućanstva značajno više kupuju online, primjerice, kupuju svojim ljubimcima, zatim elektroničke uređaje – i zdravu hranu.

Gejevi daju 50 posto više novaca za ljubimce, lezbijke 32 posto, primjerice. Gej kućanstva značajan udio mjesečnog budžeta izdvajaju za alkohol, gotova jela i oralnu higijenu – a lezbijke na smrznute pekarske proizvode, svježu hranu – i svježi sir!


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike