FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Dva queer partija u Rijeci!

objavljeno:

14. 01. 2013.
Dva queer partija u Rijeci!

autor:Nakon što je posljednji Queer up! party u organizaciji lezbijske organizacije Lori otkazan radi tehničkih problema, stigla je obavijest kako će se prvi ovogodišnji party održati 19. siječnja 2013. godine u klubu Discordia u Rijeci.

Party počinje u 23 sata, a traje do 4 ujutro. Ulaz se naplaćuje 30 kuna, a za sve posjetitelje će glazbenu zabavu osigurati DJ T-Jay.

Za ulazak na party je obavezna prijava na guest listu na: mail  ili na mob. 091/493-4133 te je dovoljno je da pošaljete nick ili ime i broj osoba koje dolaze s vama!

Six Martinis and a blow job

Uskoro nakon Queer-up-a, održava se i prvo izdanje novog clubbing programa u tom gradu. Organizatori kažu da su odlučili inicirati jedan novi i drugačiji program naziva Queer prostor koji će unutar svoga programa objedinjavati glazbeno-zabavni i scensko-izvedbeni karakter s dva podprograma: multimedijalni i glazbeni program Six Martinis and a blow job koji će se promovira queer party kulturu te “Queer prostor unutar kojega ćemo kroz prizmu performance arta, umjetničkih instalacija, izložba, happeninga i drugih vidova izvedbenih i vizualnih umjetnosti progovarati o LGBTTIQ kontekstu. Želimo popularizirati LGBTTIQ umjetnost i kulturu u našoj sredini, omogućavajući LGBTTIQ i heteroseksualnoj populaciji jedan drugačiji sadržaj, s posebnim naglaskom na toleranciji i razumijevanju, bez isključivosti.” – pišu u najavi.

Party se održava 26.1.2013. u Molekuli, od 22.00 – 05.00h, a nastupaju: DJ Nona, Miće Mace i Life4Funk. Karte se mogu nabaviti kontaktiranjem organizatora ovdje: LINK


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike