FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

Nagradnjača: Iza zidova na Queer MoMentima!

objavljeno:

7. 01. 2013.
Nagradnjača: Iza zidova na Queer MoMentima!

autor:U sklopu prvih post-apokaliptičnih Queer MoMenata u kinu Europa će se čak u tri termina prikazati francusko-belgijski film “Iza zidova” redatelja Davida Lamberta. Film je proglašenom nasljednikom filma “Vikend” na prošlogodišnjom filmskom festivalu u Cannesu.

Od samog početka jasno je oko čijeg odnosa će se odvijati filmska radnja, naime, u gej baru osamljeni dečko sramežljivo pogledava prema barmenu i pritom se sve više opija što dovodi do toga da ga barmen odvodi u svoj stan jer je očigledno kako je previše intoksiciran za odlazak doma.

To označava začetak odnosa između Paula i Ilira, koji kulminira prekidom Paula i njegove djevojke te se pojavljuje na Ilirovim vratima sa svom svojom imovinom. Paulo, iako nesiguran u svoje želje i identitet se vezuje uz Ilira koji preuzima zaštitničku ulogu. Iako bi se od ovog filma očekivala određena doza “sladunjavosti”, David Lambert je u svojem redateljskom prvijencu uspio vješto razbiti tijek priče i tako gledatelje prikovati uz svaku scenu ovoga filma.

Film je na rasporedu 8. i 9. siječnja u 19 sati, te 10. siječnja u 21 sat u kinu Europa, Varšavska 3. Ulaznice po cijeni od 25 kuna mogu se kupiti na blagajni kina.

Siječanj je najduži mjesec, a ja želim u kino?!

Ako želite postati jedan od dva sretna dobitnika/ice koji/e će dobiti po dvije karte za projekciju koja se održava 8. siječnja u 19 sati, pošaljite mail sa svojim imenom i prezimenom na adresu [email protected] do podneva na dan održavanja prve projekcije (podsjećamo – 8. siječnja). Naslov maila molimo da bude: “Želim na film!” i možda baš vi budete sretni dobitnik/ica!

Pogledajte trailer:

 


1 komentar »

  • jess jame kaze:

    Film je jednostavno los! Losa rezija, scenarij, kamera, dosadan, iritantna gluma…. ko kad gledas hrvatski film.

Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti


Dina J.
Hipster Dyke


Marino Čajdo
Cocktail


Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop


Dominik Colins
Qoohanje za romantike