- Queer.hr - http://queer.hr -

Glasajte za svoje favorite sa scene: Le Zbor četvrti najbolji sastav u 2012. po izboru Muzika.hr!

Posted By Dina J. On December 29, 2012 @ 10:10 am In Glazba,Izdvojeno,Kultura | No Comments

Kako se bliži kraj 2012. godine, sve više glazbenih portala priupitalo je svoje čitatelje da daju svoj glas najboljim albumima, izvođačima, koncertima i još mnogo toga na stranoj, ali i domaćoj glazbenoj sceni.

Jedan od poznatijih portala za glazbu terapija.net [1] svoj “Glas naroda” objavio je prošli tjedan, a na veliko veselje među nominiranim izvođačima našlo se i izvođača/ica s LGBT glazbene scene. U kategoriji naboljeg domaćeg singla nominirane su naše najdraže U pol 9 kod Sabe sa svojim singlom “Prihvaćam sve” za koji su snimili i prilično veseli spot.

U kategoriji najboljeg koncerta nominirane su i druge naše najdraže curke iz Žen-a sa svojim nastupom održanim 17. listopada u AKC Attacku, a također je Žen nominiran i u kategoriji najboljeg demo/DIY benda kao i U pol 9 kod Sabe.

Osim njih, još jedan bend kojega podržavamo i koji je oduvijek bio podržavateljski (nastup na Pride Weeku, akustični nastup na promociji knjige Susan Sontag) su cure iz Punčki koje su nedavno objavile novi spot za pjesmu “Petar Pan” koji je ujedno i nominiran za nabolji domaći video spot, a u istoj kategoriji još jednom su nominirane i U pol 9 kod Sabe za već spomenuti “Prihvaćam sve”.

Glasati za ove bendove možete na ovim stranicama (KlikKlik) [2].

Le Zbor četvrti po izboru čitatelja Muzike.hr!

Jedan od najstarijih i najpoznatijih portala za glazbu Muzika.hr [3] također je sastavio svoju listu bendova koji su po njihovom mišljenju dostojni Vašega glasa, a među imenima poput Lvkyja, Ede Maajke, Prljavog kazališta, našao i naš LeZbor koji je osvojio četvrto mjesto (klik na rezultate) [4]! Ispred njih su se našli Libar, Šank!? i Sane.

Čestitke zboru uz želje da 2013. budu još popularnije, slušanije i posjećenije!


Article printed from Queer.hr: http://queer.hr

URL to article: http://queer.hr/29244/glasajte-za-svoje-favorite-sa-scene-le-zbor-cetvrti-najbolji-sastav-u-2012-po-izboru-muzika-hr/

URLs in this post:

[1] terapija.net: http://www.terapija.net

[2] na ovim stranicama (KlikKlik): http://www.terapija.net/glas_naroda.asp

[3] Muzika.hr: http://www.muzika.hr

[4] osvojio četvrto mjesto (klik na rezultate): http://www.muzika.hr/clanak/39683/ankete/publika-izabrala-najdomaci-izvodac-u-2012-je-libar.aspx

Copyright © 2011 Queer.hr. All rights reserved.