FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

NAGRADNA: Apokaliptični clubbing vikend – metamorfozom do preživljavanja smaka svijeta

objavljeno:

12. 12. 2012.
NAGRADNA: Apokaliptični clubbing vikend – metamorfozom do preživljavanja smaka svijeta

autor:U subotu, 15. prosinca, prostore će Medike u Zagrebu na dva floora zauzeti ZbeLeTron i Sicko Disko na partyju znakovitog naziva ‘Metamorphosis’ dodatno potpaljenog partnerstvom s Universal Music Hrvatska. ZbeLeTron, party program koji će uskoro proslaviti četvrti rođendan, pred dugo je najavljivani smak svijeta svojim posjetetiteljicama i posjetiteljima odlučio pokloniti veliki party, a kao pojačanje su se sami po sebi nametnuli članovi kolektiva Sicko Disko, čija je energija zasigurno jedna od zaslužnih za dobar provod kakav smo pružili prije gotovo dvije godine.

Nagradnom igrom do hrpe zabave

Na dva flora očekuje vas deset DJ-eva, 2 VJ-a te promocija novog albuma ‘Totally Enormous Extinct Dinosaurs’ pod nazivom ‘Trouble’ u suradnji s Universal Music. ZbeLeTron, čije su dugine boje obogaćene novim snagama od ove jeseni, po prvi će puta predstaviti čitav kolektiv kojeg odnedavno čine DJ Sorel, DJane Nori Gon, Djane Das Frau, DJ Bo1 te DJ duo Mine uz halucinogeno-psihodelične VJ igre Tanje & 400 zečeva te Floyda. Nakon obilaska Europe u Zagreb se vratio i obožavani Sicko Disko čije će ludilo predstaviti Marmat, Jan Frensin i Freez.  Vi imate priliku osvojite dvije ulaznice za subotnje ludilo, ukoliko odgovorite na pitanje: kako se zove glazbenik koji stoji iza skraćenice TEED? Odgovor je niže u tekstu, a pošaljite ga na [email protected]. Najsretniji čitatelj/ica bit će obaviješten/a mailom do petka u 12 sati)

OSLUHNITE ŠTO SE NUDI NA USIJANOM SUBOTNJEM FLOORU:

Ewox mix: KliK! 
Vanja Bursać mix: KliK! 

Mi ćemo preživjeti – dinosauri su već izumrli!

‘Metamorphosis’ u Zagreb dovodi i goste: ovoga su puta to Vanja Bursać, rođena 1990. u Beogradu, party selektorica i zabavljačica od 2008. godine, obožavateljica svega osim gitara u klubovima (iako kod kuće sluša samo njih) zabavit će nas svojom booty shaking selekcijom koju karakterizira veliki, debeli bass. Iz Beograda dolazi i Ewox (pravim imenom Uroš Radenković), suorganizator Electric Factoryja gdje je započeo karijeru 2001. A od 2009. uređuje glazbeni program u Kulturnom centru GRAD. Deep house, new disco i indie elektronika ono je što od njega možemo očekivati 15. prosinca.

A album kojeg će predstaviti dolazi od TEED-a: pod imenom Totally Enormous Extinct Dinosaurs krije se Orlando Higginbottom, koji leluja između pretjerane muzikalnosti i profinjene preciznosti kad je u pitanju plesni podij, dok po cijelom svijetu izvodi svoj live set koji je prepun bizarnih instrumenata, sprava i naravno, plešućih dinosaurusa. Njegova prva dva EP-ja (2009. i 2010.) su dovoljno digli prašinu oko TEED-a, što je kulminiralo u svibnju ove godine, kada je TEED izbacio svoj debitantski album, kojega ćemo ovom prilikom predstaviti zagrebačkoj publici uz suradnju s Universal Music Hrvatskom.

Dok promotori u Zagrebu rade događanja ususret i za sami tzv. „majanski smak svijeta“, ZbeLeTron i Sicko Disko ‘Metamorphosisom’ ponuditi će alternativu: preživjeti poput žohara – inače najizdržljivijih bića na zemlji – vrijedi makar zbog iznenađenja koja ZbeLeTron sprema za skorašnju proslavu četvrtog rođendana.


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

QUEER, GEEK &OMG
I to se proizvodi


Hipster Dyke
Od L do Z


Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Josipa Petek
Bi-spolarizacija


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike