FESTIVAL | QUEER-O-KLUB | RJEČNIK | VODIČ

PlesnjaQ – Qkreativno do Qontribucija

objavljeno:

23. 11. 2012.
PlesnjaQ – Qkreativno do Qontribucija

autor:Mlada splitska queer clubbing inicijativa PlesnjaQ, koji se održao već dva mjeseca za redom, osmislila je kreativnu kampanju za namicanje sredstava za svoj inače volonterski pogonjen projekt.

Na svojim Facebook stranicama objavili su kampanju kojom žele potaknuti polaznike da i doniraju nešto dolaskom – a donacija iznosi uistinu umjerenih 1 kunu – kojom se osvaja i simpatična ‘like naljepnica’ koju možete vidjeti u grafičkoj opremi članka.

Inovativno rješenje obrazložili su i duhovitom napomenom da naljepnica pomaže pri međusobnom upoznavanju na samom događaju – lagano je naime na Fejsu kliknuti ‘lajk’, dok nam uživo ponekad nedostaje hrabrosti i/ili riječi. Kažu: „Dolazite na plesnjaQ? Neko vam se sviđa a ne znate kako bi mu prišli? Novo na plesnjaQ-u! LIKE naljepnice! Dođite na plesnjaQ i LIKE-ajte se do inznemoglosti! Doslovno!“

Sljedeći PlesnjaQ održava se naredne subote, prvog prosinca, u Ghettu i pripremite dovoljno kovanica da imate resurse za lajkanje svih koji dođu – jer inicijativa ovakvog motivacijskog ‘Qalibra’ svakako zaslužuje podršku dolaskom!


Komentirajte!

Unesite komentar ili trackback s drugih stranica. Komentare mozete pratiti i putem RSS kanala.

CAPTCHA Image
Refresh Image
*

Spam protection by WP Captcha-Free

NEWSLETTER

Vaša email adresa:

OMG!
Opasno Mudre Gej-novosti
Srđan Sandić
Hiperinflacija emocija


Kosmogina
Pitchkanterije


Igor Grabovac
Ružičasti stetoskop
Marino Čajdo
Cocktail


Dominik Colins
Qoohanje za romantike